Mor & Dotter på spa

Igår var jag och mamma på spa som jag fick av henne i födelsedagspresent. Det var en gammal skinnbutik innan så det ser kanske inte så roligt ut på utsidan, men inuti är det jättefint. Först när vi kom dit fick vi bytta om till bikini och hämta handdukar, tofflor och morgonrockar. Det började med en sak som vi fick göra själva i duschen, jag kommer inte riktigt ihåg vad det kallades men det var något med thai något…(Alice, det förklarar ju inte så mycket:D) Men man satt iallafall på varsin pall mittemot en kran i duschrummet och nedanför oss var det en typ som en hink som man skulle fylla med varmt vatten, så först skulle man hälla vattnet över axlarna och huvudet, sen när man hade tvålat in sig så skulle man göra det en gång till, det var jätteskönt.

När vi var klara med det fick vi gå till ett relaxrum med goa fåtöljer och vänta. Det var jättefint där utanför, man såg ett litet hus som var en bastu i tror vi, utomhus dusch och ett stort hus fast det var liksom fönster över allt, typ som ett jättestort växthus, och där inne var det en bubbelpool. Runtom var det liksom träd och fina stenar och lampor, jättemysigt. När vi hade suttit där en stund så kom hon och hämtade oss, så fick vi gå ut till bubbelpoolen och ta det lugnt. Det var jättehärligt och jättefuktigt där inne. Det var mysigt när man såg omgivningen runt omkring för det var som ett stort glashus. Vi satt ungefär där i en halvtimme innan vi satte oss och väntade i relaxrummet igen.

I vårt paket så skulle vi få masages, men innan det så fick vi lite lunch, fick vi gå ut där och sätta oss i en soffa, vi fick kycklingsallad med vitlöksbröd, det var så gott. Efter maten skulle vi bara vänta på vår behandling. Men hon tjejen kom in till oss och sa att det kommer dröja ett tag så vi fick gå in i en ångbastu om vi ville, och det tog vi gärna. Jag har aldrig suttit i en ångbastu innan, så det var spännande. Det var liksom ett jättelitet utrymme med två stora ”stolar” mitt emot varan, så där satt vi och tjata i en halvtimme, det var jättemysigt, varmt och skönt.

Sen i slutet kom det härligt tropiskt regn, det var coolt. Sen gick vi och väntade lite till innan två massörer kom och hämtade oss, vi gick in ett litet mysig rum med två mages britsar och lite musik. Jag fick ryggmasages, det var jätteeskönt. Efter masagesen fick vi fotbad och fika i det här relax rummet, våffla blev det, det var riktigt gott och lyxigt. Det var det sista innan vi gick in och duschade. Det var typ inget folk där, så det var skönt. Vi fick till och med äta lunch ifred. Tyvärr fick man inte ta bilder där inne, så det är därför jag berättade så mycket i detalj hur det såg ut där inne.

Det var en underbar eftermiddag med mamma, sen var jag trött. Tack så mycket mamma för en underbar spaeftermiddag, det var min första gång som jag var på ett riktigt spa som jag gick på, tror jag, det var riktigt härligt! :) Jag kände mig riktigt fräsch när jag gick där ifrån! :)

IMG_6620

IMG_6621

IMG_6622

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *