Trav, Sushi & Hemgång

I fredags var det också dåligt väder tyvärr. Vi åkte därför in till Hallarna efter frukost. Hallarna är ett stort köpcentrum som ligger bara 5 minuter ifrån stugan. Jag köpte ett nytt mobilskal och ett kort linne på NewYorker. Jag skulle egentligen inte shoppa något hade jag sagt till mig själv eftersom att jag handlade lite när vi var inne i Halmstad på torsdagen också, men jag kunde inte låta bli. Inne i Halmstad hittade jag ett par jättesköna jeans med resår i. Jag kan ju inte hantera knapp, så när jag ser byxor som har resår så måste jag bara köpa de eftersom att det brukar vara svårt att hitta jeans med resår.

Vi var inte där så jättelänge så vi åkte hem och åt en sen lunch.
På kvällen skulle vi nämligen gå på Trav. Varken jag eller mamma har varit på Trav innan eller överhuvudtaget spelat på hästar förut. Det var nämligen så att mamma kände en kille som jobbar på Halmstad travet för han beställer trycksaker av mammas jobb. Han fixade därför biljetter åt oss och eftersom att det var dåligt väder fixade han så att vi kunde köra in med bilen och sitta och kolla i bilen.
Vi var där klockan sex på kvällen och travet började vid halv sju. Det regnade inte så vi kunde stå och kika utanför bilen också vilket var trevligt. Vi spelade på några hästar, och i de första loppen vann vi faktiskt så det var roligt, men sen gick det utför! :-). Både mamma och Elliot tyckte att det var jätteroligt, jag trodde inte att Elliot skulle tycka det, men det tyckte han.
Vi skulle egentligen bara vara där en stund, men det blev tre timmar, från klockan 18 till 21.
Jag däremot tyckte inte att det var så roligt, men jag bet ihop de tre timmarna som vi var där! :)

Trav

I lördags var det den sista hela dagen i Halmstad och i stugan. Vi hade hoppats på en riktigt go, varm, solig dag sista dagen så vi kunde hänga på stranden och i havet, men nej det blev det inte. Istället blev det alla möjliga väder: blåst, sol, regn och åska. Mammas jobbarkompis, hennes man och deras tre barn kom och hälsade på vid lunchtid så vi bjöd de på korvlunch och Elliot fick leka lite med deras barn.
På eftermiddagen kom Marko och hämtade Elliot för då skulle de iväg så senare på eftermiddagen var det bara jag och samma i stugan.

Jag hade bokat bord på Halmstad sushi på lördag kvällen. Jag tänkte att jag och mammas kunde lyxa lite sista kvällen. Tyvärr var det ösregn och snålblåst när vi skulle åka så det var inte jätteroligt. Men restaurangen var mysig och sushin var väldigt god.
Sen hade vi myskväll i stugan med lite tv, kex och choklad.

Nu är vi hemma igen, det känns som att jag har varit i Halmstad i flera veckor, så nu var det faktiskt skönt att komma hem. Men idag åker jag på nya äventyr igen! :-)
Det har varit två underbara veckor i Halmstad!

Sista kvällenmys
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *