Stugmys i ovädret

I torsdags var det dåligt väder, det sämsta som vi hade hittills. Det blåste verkligen storm så att man typ blåste bort. Vi tog en väldigt lugn förmiddag i stugan efter att Leila och Petri hade åk. 

På eftermiddagen åkte mamma, Elliot och jag in till Halmstad och gick och kikade där. Som tur var regnade det inte när vi var där men det blåste så in i bänken. Halmstad är en jättemysig stad tycker jag.  Vi gick in bara och kikade i några butiker. I mellan allt kikande fick det dock bli en fika på Espresso House, det blev en frappe till mig! :-) 

När kvällen började närma sig åkte vi till stugan igen vilket var tur för då kom värsta ovädret. Det åskade, spöregnade och blåste storm. Vi skulle ha grillat men det gick ju inte så vi fick steka vårat goda kött istället också gjorde mamma färskpotatis i ugn med fetaost på, det blev magiskt gott. 

Mamma kom på att man kunde vrida TV:n ut till uterummet, så vi satt där och kollade på sommar med Ernst medans vi åt glass med varma hallon på och chokladsås, det var också magiskt gott! Sen spelade vi charader. Det var verkligen en så mysigt kväll i ovädret. Klart, man vill ju ha fint väder när man är här, men det var faktiskt mysigt att sitta inne i stugan när det blåste storm, blixtrade och ösregnade ute. 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *