Leila och Petri på besök

På onsdagen när mormor och morfar hade åkt hem kom nästa gäng som skulle umgås med oss ytterligare ett dygn. Det var Leila (mammas kompis) och hennes man Petri som kom och hälsade på oss. Det var ungefär samma väder som när mormor och morfar var här. 

Vi började med att svalka oss med ett dopp i havet.  Vi chillade mest hela dagen i stugan och på altanen när vädret tillät. Vi hann sitta uppe på terassen en stund och njuta av utsikten innan regnet kom. Känns som att vädret var en repris från gårdagen! :-)

När regnet föll gick vi ner och satte oss i uterummet och spelade SkiBo även med Leila och Petri. Det var jag som introducerade SkiBo för Leila i början av mitt sommarlovet så nu är hon och Petri också fast i det! :-) Vilket är kul eftersom att jag älskar att spela SkiBo! 

De hade även med sig deras favoritspel som de spelar typ hela tiden. Det spelet heter Racko. Jag tror att spelet är från 60-70 talet, det är gammalt iallafall. Det är så gammalt att det bara går att få tag på tradera. Jag tyckte att det var svårt att lära sig spelet, jag fattade typ ingenting.

Sen började jag lära mig lite men jag känner att jag inte har riktigt full koll på det än…. Elliot lärde sig det snabbt och kunde det helt och hållet efter bara några gånger. Det känns ju sådär för mig att en sexåring kan det men inte en 19 åring! :/ :D  

Vi satt och spelade jättelänge tills vi blev hungriga. Vi skulle egentligen grilla men Leila och Petri ville bjuda oss på middag på restaurang Japan, det var generöst. Det blev en jättefin kväll med nästan blå himmel och sol, det trodde man inte när det ösregnade tidigare på eftermiddagen, så vi var glada och nöjda. Det var lyxigt att gå på restaurang, jag tog en jättegod fish and chips. 

När vi kom hem var det fortfarande en fin kväll så vi satte oss uppe på terassen och spelade Racko igen och lyssnade på musik. 

Det var mysigt att de kom och sov över! 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *