Tur på Liseberg

imageIdag var vi på slumpad Liseberg, det var inte planerat för vi kände att vi måste hitta på något. Jag sickade ett SMS till Tomas frågade  om han och Ida ville hänga med och det ville de. Fast det kom lite försent. Vi åkte och åkte. Pappa och Tomas spelade, Tomas vann en goseanka och pappa ett gosedjur, jag fick det. Sen spelade jag på Daim-ljulet, jag valde brickor. Jeee! Jag vann en tjänvinst, jag blev görglad, första gången i mitt liv. Först bara visste vi inte om jag hade vunnit. Nu mera lyckosiffran 97, jeee! Jag brukar ha sån otur på Liseberg. Men gud. Det var nog därför jag hade namnsdag idag! De har gjort om lite så de hade byggt ett kaninland.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Tur på Liseberg

  1. Ia says:

    Grattis grattis : )Vilken Underbar känsla att Vinna en stjärnvinst!Bamsekram från Ia som bara är lite avundsjuk ; ))

  2. Mari says:

    Grattis Alice! Jag har nog aldrig vunnit själv… Det brukar vara Kerttu som drar hem storvinsten när vi är där. Och sen så får man vinsten av henne ;) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *