Två flugor i en smäll

Igår så var jag, mamma och Marko ute på vift till Trollhätan för att mamma och lite jag har tittat på ett sminkbord med spegel och lådor på blocket. Så vi åkte ditt och hämtade det. Vi har det i mitt rum nu framför tyget, också har jag min fåtölj i hörnet, det är en jättefin pall till också. Så nu sitter jag och mamma här, det är jättemysigt. Sen åt vi glass och tittade lite i stan och åt lunch. Sen åkte vi hem men det var bara  att vända för att jag skulle till Siskos och Görans sommarstuga i Länghem. Ute på landet. Efter mamma och Marko hade åkt hem, så stack vi ner till sjön och tog ett dopp. Det var härligt. Efter det åt vi kassler som middag på verandan. Till efterrätt fick jag mina favoritbär och med ovispad grädde, så gott, jag ville inte att det skulle ta slut. På kvällen spelade vi kort. Till frukost fick jag sur pressat förhand appelsinjuice, så gott. När Göran kom upp åt vi ägg och bacon. Sen på eftermiddagen så körde de mig hem.

Kolla in pallen!:-)

Kolla in pallen!:-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *