Two nights and two days

Oj oj vad mycket jag har att säga till dig nu, okej vi kan väl börja med i onsdags, jag var i köket med mamma och lillebror var i sin lära gå stol och helt plötsligt ramlade jag och slog i huvudet, jag låg blixtilla på golvet och var kritvit i ansiktet. Det gjorde lite ont i huvudet men  sen var det inte mer med det, jag gick och la mig ganska tidigt, sov hela natten.

När jag vaknade på morgonen dunkade det i hela huvudet och jag började må illa så mamma ringde vårdcentralen och vi fick komma ner där, sen skickade de upp oss till Akuten och vi lämnade lillebror hos morfar och mormor. När vi kom upp till akuten så sa de att vi skulle till barn men de kunde inte göra något så vi fick gå och sätta oss i ett litet rum på akuten för vi skulle träffa en kirurg. Vi  fick sitta där i ungefär två timmar men snälla Ann kom såklart med kaffe, dricka och choklad bitar, det livade upp stämningen lite. Jag fick en rullstol också för jag var så darrig om benen.

Lite senare gick Ann för då fick jag ligga på brits i ett rum och en sjuksköterska undersökte mig och hela min kropp mådde inte bra. Mina ben kunde jag inte gå på. Sen kom en doktor in och tog blodprov och de kom in med en apparat också fick jag sätta en blå sak på armen som jag aldrig har gjort innan också pumpade den. I alla fall så fick jag sova över på barn avdelningen, och där fick vi ett rum med två sängar och en tv, också blev jag inlagd. Vi käkade middag och på morgonen klockan 6 kom de in och gav mig en alvedon. På kvällen kom de också in och sa att vi jobbar här i natt. Det har dunkat i hela huvudet. Tv räddade allt :). Det var bra för det fanns ett bord som man kunde flytta till sängen som jag åt på.

På morgonen kom doktorn in och sa att jag fick åka hem men då skulle jaga få komma tillbaka nästa morgon igen så jag valde att sova över en natt till. Efter lunch kom Marko och tog hand om mig lite. När vi skulle spela yatzy så fick jag helt plötsligt ont i bröstet och  då kom de in med sån där maskin som pumpar på min arm igen och lite tester också fick jag ha en grej på fingret för  att mäta något, det  fick jag också på torsdagen när jag kom in.

Men efter lite medicin gick det bra. Pappa kom och avlöste Marko efter middagen för han sov över med mig tills idag. Pappa kom till mig på torsdag kväll också med bullar, sju drickor, m&m”s som jag och mamma åt och en liten choklad bit med kokos i mums. Sen när han kom dagen efter på kvällen hade han med sig en fanta, ostbågar och en choklad kaka, tack så mycket papi! :-), När Marko avlöste mamma på dagen så kom Ann. Doktorn gick en runda mellan 9 och 12 på morgonen och då avgjorde han vad vi skulle göra. Mormor kom också när det bar var jag och mamma.

Eftersom mina ben var som spagetti så kom en som var expert på min skada hon kom igår när Marko, Ann och Elliot var där, så hon kollade lite på mig. Doktorn sa när vi kom in att vi kanske skulle göra en magnet röntgen på mig, men sen på morgonen när han kom in så sa han att han inte ville utsätta mig för strålning. Idag när doktorn kom så fick vi åka hem :) . Idag skulle jag ha alvedon i kroppen hela tiden.

Under denna period har mitt huvud dunkat hela tiden inte bara på bulan utan i hela huvudet, nu känns det bra. Och det känns skönt att ha duschat nu. Vi var på sjukhuset i två nätter. Jag vet inte om jag sa det här men jag och pappa tittade på Let’s Dance på fredagkvällen.

Jag fick ha något på armen som visade att jag var inlagd på sjukhuset. Mamma visste inte var barn avdelningen låg så en från sjukhuset körde mig i rullstolen och visade oss. Vi gick i en lång tråkig korridor, men de hade försökt liva upp det lite med orange några gånger. När pappa vara där så kom de och tittade till oss mycket, det var bra tyckte jag. Vi hade samma sjuksyster när pappa var där och hon hade med sig en student också. Tack Ann, pappa, mamma, Marko och mormor för ert stöd! <3

Nu blir de mat

Nu blir de mat

sjukhus besök

sjukhus besök

 

Räddningen. Var jättetrött och vilade, orkade nästan inget under det här.

Räddningen. Var jättetrött och vilade, orkade nästan inget under det här.

sjukhus2

Bookmark the permalink.

4 Responses to Two nights and two days

  1. Robert says:

    krya på dig

  2. Frida says:

    Krypa på dig söta Alice! <3

  3. men vad jobbigt för dig! Vet man vad det var som gjorde dig dålig? Krya på dig! Kram

  4. Mari says:

    Låter jobbigt att behöva stanna på sjukhuset i två nätter, men det var ju ändå bra att läkarna kunde hålla koll på dig och undersöka dig. Hoppas du mår bättre nu. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *