Uppsats delen klar!

Svenska nationella proven är klara, wohoo! Igår hade vi uppsatsdelen, det var väldigt roligt, jag som älskar att skriva. Jag satt inte i klassrummet den här gången utan i det lilla grupprummet som jag brukar sitta i. Man fick välja att skriva tre texter. Jag valde en text där man skulle skriva om man var för eller emot att ta bort kött i skolunchen om man ville att skolan bara skulle erbjuda vegetarian mat eller inte. Också skulle man argumentera för eller emot det. Det var riktgt roligt att skriva om. Jag skrev 800 ord ungefär. Jag är mycket snabbare på att skriva än att läsa så jag var redan klar vid elva. Sen gick vi och åt fisk och sen körde Kiki hem mig, så jag var redan hemma vid tolv. När jag kom hem chillade jag och tog det lugnt, sen kom mormor hit lite tidigare och åt mellanmål med mig innan hon hämtade Elliot, det var mysigt. Jenny kom och körde mig till konfan sen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *