Välkommen Hem Till Mig

Nu har jag bott i min lägenhet i mer än en månad, det känns som jag har bott här mycket längre. Det har tagit lite tid att få iordning allt, det har varit mycket som har behövt fixas med samt att köpa. Förutom en tavla som ska upp ovanför min byrå så är mitt hem nu komplett, och det känns helt fantastiskt, jag trivs så bra!
Det som ha tagits mest tid är nog gardinerna, först skenan som behövdes borras upp i taket och sen att lämna in gardinerna för att sy upp de. Jag har även köpt vita skira gardiner som jag nämnde att jag och Kevin köpte, och de satte veklingen pricket över i:et. Det blev så snyggt att ha de lite framför de rosa gardinerna plus att de har en bra funktion, man ser ut och får in det härliga ljuset men man ser inte in. De rosa gardinerna är även mörkläggningsgardiner och går från tak till golv så det känns verkligen som man bor på hotell när jag drar för de.
Jag brukar kalla min lägenhet för mitt lilla hotellrum! :-)

När man kommer in i min lägenhet är det en liten hall med klinkergolv. Sen har jag tre stora garderober mellan hallen och toaletten. Rakt fram har vi toaletten. Jag är så nöjd med min toalett. Den är stor och fräsch, med en stor dusch och tvättmaskin och torktumlare. Jag har en stor bänk ovanför maskinerna som jag älskar och två överskåp över. Toaletten strålar verkligen nytt och fräscht!

Går man ut från toan in till själva rummen kommer man först till en minihall, där har jag satt upp en bänk med en mysig lampa på och över den en härlig rund spegel. Den spegeln gjorde så mycket där. På andra väggen har jag en blå tavla.

När man kommer in i själva rummet möts man först av mina tre stora fönster som gör hela lägenheten tycker jag, jag älskar det ljusinsläppet.
Till höger om rummet har vi min underbara säng, som är en 120 säng som även är ställbar, jag sover så skönt i den. Framför den har jag min tv på en arm vilket jag är så nöjd med, det är så lyxigt att kunna ligga i sängen och kolla på tv. Sen kan man även dra ut/vrida tv:n till fåtöljen som jag har i hörnet som min lilla myshörna, men man kan även vrida den till köksbordet så varje morgon vid frukosten sitter jag och tittar på morgontv där, så lyxigt!
Mellan sängen och min fåtölj har jag min byrå, där jag har satt lite mysiga ljus och där jag har lite förvaring. Där över ska jag som sagt sätta upp en tavla, det kommer bli jättebra tror jag eftersom att den väggen ser lite tom ut nu. Jag ska sätta upp den släktbilden som vi tog på min student där, det kommer att bli så mysigt tror jag.
Sen på golvet har jag min rosa lurviga matta som jag hade på Storås, den matchar så bra med mina gardiner och gjorde sitt där den är, det blev så mysigt. Jag har även en rumsavdelare som ni ser på bilderna, den är bra för förvaring men även för att dela av rummet. Det blev så bra när den kom på plats, för då blev det verkligen som
kök och vardagsrum/sovrum, mycket mysigare än om jag inte skulle ha den där.

Sen kommer vi till köket där jag har mitt nya matbord och mina sköna stolar. När jag skulle köpa mina köksstolar så var det viktigt för mig att de skulle vara bekväma att sitta vid. Ovanför köksbordet hänger lampan som jag köpte i Ullared som Kevin har hjälpt mig att hänga upp. Jag tyckte att den blev så cool där. Den sticker ut lite från min övriga inredning i lägenheten vilket jag gillar.
Köket är litet men precis lagom för mig med diskmaskin, mikro, frys och en stor rymlig kyl. Allt är ju sprillans nytt så det är verkligen fräscht.

Nu kommer vi till nästan det bästa av allt med min lägenhet, nämligen min stora terass. Jag älskar den, terassen gör så att lägenheten inte känns så liten, speciellt nu på sommaren såklart. Där har jag min soffgrupp med det höga bordet som jag är så nöjd med och i det andra hörnet har jag min baden baden stol som jag fick i studentpresent. Sen har jag valt att sätta upp balkongskydd runtom min terass så att det ska bli mindre insyn och mysigare. Inte heller prata om utsikten, jag har min lägenhet mot ett dagis, där det är en stor lekplats utanför mig och jämte det är det ett berg som lyser upp på kvällarna, så mysigt.

Som ni ser på bilderna så har jag kört mycket i grått och rosa, det är för att jag älskar gammelrosa och ljusgrått ihop, jag tycker att det är så fint!
Det har varit så himla roligt att få inreda hur jag vill och få köpa vad jag vill till min lägenhet, från porsin till mer stora saker såsom säng och matbord. Jag har aldrig älskat att gå i inredningsbutiker lika mycket som jag gör nu.
Ett stort tack till Kevin också som har hjälpt mig så mycket med min lägenhet!

Jag trivs som sagt så bra i min lägenhet och i området, det är så trivsamt och man känner sig aldrig ensam på något sätt. Jag vill bara vara hemma nu för tiden. Det är nästan så att jag inte vill åka bort på helgen för att jag bara vill vara hemma, och sen längtar jag bara hem om jag har varit borta en helg. Eller bara det att jag ser fram emot att komma hem efter jobbet, det är ju så det ska vara eller hur? :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *