En vän stöttar en i allt

Jag har inte så många vänner i min ålder, bara typ vuxna lite äldre. Det uppskattar jag mycket att jag har de runt omkring mig. Jag har alltid haft svårt att hitta vänner, jag är bättre på att hitta vuxna kompisar, (det är absolut inte något fel med det, jag uppskattar er lika mycket, det vet ni) . Jag är ganska blyg i skolan och tar inte för mig så jättemycket när det gäller att hitta vänner, fast jag skulle vilja ha den egenskapen. Jag är mycket ensam i skolan, jag har inga problem med det, eller något som jag mår dåligt över. Men såklart, det skulle vart roligt. En kompis man kan träffa hemma och i skolan, skratta med och en kompis man kan prata om allt med. Men för mig är det inte så lätt. När jag var mindre hängde jag alltid med de vuxna och trivdes bäst i deras sällskap, det gör jag än idag. Jag tror det beror mycket på mitt handikapp, att de vuxna visste om mitt handikapp och vad jag hade för svårigheter än vad de små barnen visste, som t.ex kunde välta omkull mig hur lätt som helst, utan deras mening.

För ett par årsedan hittade jag en kompis som är lite äldre än mig. Hon heter Sohelia. Vi träffas inte så ofta, så det är lite synd. Vi har fikat några gånger ihop och vi har till och med badat i badhuset. När vi har träffas så har vi märkt att vi gillar typ samma saker, det är nästan lite läskigt. Men nu har vi fått en närmare kontakt, vi chattar mycket på internett. Hon finns alltid där för mig, om ja mår dåligt eller undrar något, så kan jag alltid dra iväg ett meddelande till henne. Det är jag väldigt tacksam över. Det märks värklogen som att hon vill hjälpa mig.   Hon accepterar mitt handikapp också, det är väldigt skönt, tycker jag. Hon ger mig så fina kommentarer att jag nästan smälter av värme. Vi ger varandra styrka och glädje. Jag kan lita på henne till 100%. Vi kan både prata seriöst och hjälpa varandra men samtidigt asgarv ihop, det kallar jag vänskap och det har jag aldrig upplevt med en jämngammal kompis innan. Jag är så tacksam och glad att jag får uppleva det nu! Jag hoppas att hon tycker att jag ger samma budskap tillbaka som hon ger till mig.
Önskade bara att vi kunde träffas lite oftare.

Hoppas att du känner som jag!

Tack för att jag får vara din vän och att du stöttar mig i allt! Jag stöttar  dig också i allt, det vet du!
Du betyder mycket för mig!

Jag längtar till lovet när jag får hänga med dig igen!

Bookmark the permalink.

One Response to En vän stöttar en i allt

  1. Elma says:

    Så fint skrivet, hon blir säkert jätteglad av att läsa detta och att ha dej som vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *