Väntar på besked

Jag längtar till mars, april, alltså, när jag får mitt besked om jag kommer in på Riksgymnasiet eller inte. Jag är så nervös att jag inte kommer in, jag vill inte ha de tankarna i mitt huvud, jag vet inte varför jag har de tankarna. När jag verkligen får mitt besked att jag troligt viss kommer in, då kan jag börja planera. Jag ska ju test bo där också i vår och komma på ett instruktions möte. Jag tror att jag har goda chanser ändå att komma in, folk säger det till mig, vi har skrivit mycket i ansökan och rektorn på skolan sa att jag inte har några problem att komma in eftersom att jag har en medel CP-skada och jag tillhör en habilitering, och att vi skriver mycket på ansökan, det är viktigt så att nämnden har mycket att gå efter. De som gör mig nervös också är att nämnden tittar bara på ansökan, läkarintyg och papper. och inget annat. Det som är positivt är att skolan vill ha in mer elever, och att förhoppningsvis så är det inte så många som söker, eftersom att det finns inte så jättemånga som har ett handikapp. Och att skolan har mycket plats! Så nu är det bara att vänta! Jag försöker att inte tänka på det för mycket.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *