Vardagslivet är igång

I tisdags var det dax att börja skolan igen. Jag började inte förrän 10:10 i tisdags så jag bestämde mig redan första veckan på jullovet att jag skulle åka till Storås på tisdagsmorgon. Dels för att jag ville maxa tiden hemma men också för att mamma fyllde år i måndags och då ville jag vara hemma hela kvällen.
Jag hade beställt taxin till 7:45 på tisdagmorgon. Det var tidigt att gå upp klockan halv sju i tisdags, oj oj, det var jag verkligen inte van vid. Men det var faktiskt inte så jobbigt, vad är det de säger? Det brukar bli värre dagarna efter va?

Det var ishalt i tisdags så jag var beredd på att taxin skulle bli lite försenad och mycket riktigt så blev den det. Den kom 08:10 istället för 7:45, så inte så mycket försenad som tur var. Mamma stannade tills jag hade åkt, för att hjälpa mig med all min packning.
I måndagskväll blev jag faktiskt ledsen för att åka hemifrån än fast jag är 18 år, det är jag ärlig med att säga. Jag har haft ett så himla mysigt och bra jullov så jag tyckte att det skulle bli jobbigt att lämna familjen och mitt hem. Jag kände mig tom helt enkelt. Men i tisdags när jag skulle åka kändes det rätt okej ändå.

Jag kom väll till Storås vid 9:20 någonting, så lite senare än vad jag hade tänkt. En utav personalen kom och mötte mig och hjälpte mig in med all packning och sen tog jag det lite lugnt innan jag åkte till skolan.
Personalen hade munskydd på sig som jag berättade i ett inlägg, men det kändes faktiskt inte så jättekonstigt ändå som jag trodde att det skulle kännas. Som sagt, det är ju samma människor. Jag hade också munskydd på mig i taxin.

I skolan var det ungefär som vanligt förutom att lärare och assistenter har munskydd när de undervisar oss eller hjälper oss. Det tycker jag är bra, det känns lite tryggt iallafall. Jag hade historia som min första lektion, vi körde igång direkt bara, pang bom! Jag fick sätta igång min hjärna fort där, det gick nästan för fort! :) Jag tänkte liksom ”herregud, jag satt ju nyss i soffan hemma och typ halvsov”, haha! :)
Jag är inte van vid att tänka så mycket på dagarna och framför allt inte vara igång, haha. Men jag kommer nog igång snart.

Efter skolan var jag väldigt trött. Så det blev lite mat och sen satt jag där uppe själv och pratade med personalen en stund, det var trevligt med lite sällskap innan jag gick ner till min ensamma lya. Jag hade en stor kasse med saker att packa upp och en stor Ikeakasse med jättemycket kläder i. Jag packade upp alla saker efter middagen men den stora Ikeakassen med kläder får vänta tills i eftermiddag. Nu har jag ju inte matte längre så idag slutar jag redan klockan 12:55, väldigt skönt. Så det ska bli rätt roligt att hålla på med mina kläder hela eftermiddagen idag.

Visst det kändes ensamt här på kvällen men det kändes okej ändå.
Nu är man igång igen! :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *