Varför låter min mage så mycket?

Jag har problem med mina rapningar, jag kan rapa när som helst utan att jag kan stoppa dem. Detta kan hända även när jag inte har ätit, det kan hända när som helst. Det beror på min CP-skada faktiskt tro det eller ej, pågrund av att jag sväljer extra mycket luft när jag pratar, därför rapar jag ibland ner jag pratar. Jag tycker därför att det är jobbigt när jag är vid sociala sammanhang oavsett om jag pratar eller inte, om jag då rapar. Men det blir extra jobbigt när jag pratar med någon eftersom att då är det extra svårt att missa att jag rapar. Men jag kan verkligen inte kontrollera de! Om jag står dessutom står och pratar med några eller någon som jag inte känner och rapar, då är det extra jobbigt för att folk inte vet att det beror på någonting och att jag inte kan hjälpa det. Det blir en pinsam situation! Det kan också hända att det låter liksom ”brrr” från min mage/hals (liksom som det kan göra när man har druckit bubbeldricka), men för mig låter det så typ nästan hela tiden även om jag inte druckit bubbeldricka. Det kan folk höra ibland också! Det tycker jag är väldigt konstigt, vad beror det på liksom’? Varför låter jag så mycket? :) Det är en jobbig känsla när jag vet att folk hör det!

Detta är en av de sakerna som jag tycker är jobbigt med min CP!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *