Vem är jag bakom bloggen och CP?

Jag är mycket mer än bara min CP-skada, så jag tänker därför berätta lite mer i detta inlägget vem jag är förutom min CP. Ni flesta vet ju det, men för er som bara läser min blogg som inte alls känner mig in the real life satt säga får nu kanske en klarare blick om vem jag är.

Jag skulle beskriva mig som en glad, positiv och framåt person som gillar utmaningar. Jag gillar att hitta på saker, när det händer lite, det kan vara smått som stort som t.ex att resa eller bara att gå på middagar hos nära och köra på hemmaplan, det tycker jag är mysigt. Jag älskar skolan som de flesta vet, jag gillar att skriva och lära mig saker i skolan. Jag är en rolig person som gillar torr humor och älskar att skratta med de jag tycker om! :) Jag gillar att läsa böcker, speciellt på sommaren, sätta sig med en bra bok i skuggan i värmen, I love it! Jag är en väldigt känslig person, det har jag alltid varit men det har blivit bättre när jag blivit äldre (vilket jag är glad över), men det har och är fortfarande jobbigt att vara en känslig person. När jag var liten t.ex kunde jag bli jätteledsen över att en myra dog. Jag älskar sommar och sol, speciellt havet, jag älskar när vi åker på semester ner till kusten. Doften utav hav och vinden gör mig lugn, det är något jag verkligen uppskattar och älskar.

Om vi ska prata om varför jag valde att satsa på gymnasiet i Göteborg, för det är ganska stort att flytta hemifrån. Så är det för att jag älskar utmaningar som sagt, jag vill känna på hur det är att bo hemifrån och klara mig själv. Jag vill också bli bättre på saker, och den möjligheten får jag där. Jag tror också att jag kommer att få lära känna en ny sida av mig själv. Jag vill dessutom prova på olika aktiviteter som jag inte har fått testa på innan, som jag kommer att få möjligheten att göra där.

Jag är också en omtänksam person som bryr mig om de jag har runt omkring mig, och vill att de ska ha det så bra som mjöligt, för när de jag tycker om och älskar mår bra, så mår jag också bra.

Jag är sån person som älskar att sitta och prata med andra hur länge som helst, personer som jag tycker om. Det är så mysigt att prata om livet tycker jag. Jag gillar också att svara på frågor om egentligen vad som helst. Därför ville jag konfirmera mig, för då diskuterar man bland annat livets stora frågor som jag gillar.

Jag är en sån person som gillar att ställa frågor, som ibland ingen kan svara på. Typ ”varför finns  rymden? Vem är gud? Vad är moln? Tänk om…” det kan vara ännu mer knasiga och långsökta frågor än de jag har skrivit. Jag har alltid frågat ända sedan jag var liten och det gör jag fortfarande än idag, jag har aldrig slutat att fråga! :) Mamma skrev alltid upp mina roliga kommentarer och mina knasiga frågor i en liten bok när jag va liten, så det är kul att ha. Vi skrattar mycket när vi läser de idag. Nu börjar Elliot mer och mer att ställa frågor också, och jag har inte slutat, haha! :)

Jag älskade att hoppa studsmatta när jag var liten. Där jag och mamma bodde fanns en studsmatta för vårt lilla område, och där hopspade vi jämt!

Jag älskade småkryp, spindlar allt möjligt när jag var liten, jag kunde leka med de på somrarna och hålla i de. När jag hade tråkigt kunde jag gå och leta efter maskar och småkryp, och om jag hittade någon så hade jag inte tråkigt längre! :). Mina favoriter var maskar, grodor och spindlar. Jag älskar fortfarande små kryp.

Hoppas  ni fått en mer bild om vem jag är, jag har fått med det jag kunnat komma på iallafall, sen finns det nog massor utav saker till, men nu vet ni lite iallafall vem jag är bakom min CP-skada.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *