Mina drömresemål

Jag älskar att resa, vara utomlands på somrarna och upptäcka världen och se nya ställen, äta god mat, det är något jag verkligen uppskattar. Men det härligaste är nog bad, sol och att vara med familjen. Det mysigaste tycker jag är när man går ut och äter god mat på kvällen och sen kanske tar en promenad i området. Man hör havet brusa lite, det är mörkt fast ändå upplyst på gatorna av restauranger. Man hör folk prata, kanske någon som spelar livemusik, det är verkligen så magiskt och mysigt tycker jag. Det är semester för mig. Det bästa är ju att det förmodligen är så varje kväll när man är iväg! :)

De länderna som jag har som dröm att se och besöka är Österrike, dels för att alla säger att det är så himla fint där men också för att min morfar kommer därifrån, så det hade varit roligt, speciellt att få åka dit tillsammans med de. Det hade också varit kul att testa en wienerschnitzel i det landet som har den som nationalrätt. Men även se Tyskland. Jag vill också åka till USA och se hur mäktigt det är där,och gå på de stora gatorna. Se alla människor och de här stora skyskraporna, det vore så häftigt. Men även att få åka till Florida och bada och sola där på de vackra stränderna. Norge vore härligt att besöka någon gång också eftersom att många säger att det är så fint och vackert där.

Jag har säkert kommit på något annat land som jag vill åka till och kommer att komma på det också ju mer tiden går, men de här länderna är mina drömresemål just nu!

Jag önskar att alla fick uppleva att vara på semester någon gång!

Hoppas ni tyckte om detta inläget!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *