Vernissage på HAB

Jag vet inte om jag har berättat detta (jag tror inte det), men i augusti, september förra året hade vi en kväll efter maten på Storås där vi gick ut i sensommarkvällen och tog en lång promenad. Det är ju så vackra vyer här på Storås. Vi gick en vacker och lång promenad bland ängar, skogar och djur, och solen stod lågt på himmeln ju mer vi gick, det var så vackert.
Vi var ett gäng från Storås som gick.. Det var Robban som kom med idéen, han gillar att fota så han föreslog att vi skulle fota det vi ville fota medans vi var ute på vår promenad. Vissa fotade med sina mobiler och vissa med systemkamera, jag fotade med mobilen eftersom att jag kan hantera den bättre.

Efter att vi hade gått vår underbara sensommar promenad fick vi ihop massor utav häftiga bilder. Vi redigerade de på mobilen och skickade de till Robban. Det blev så vackra och härliga bilder.
Robban har länge sagt att det vore roligt om bilderna kom till användning och att vi kunde göra något roligt med de.
Men som ni vet så går tiden och man glömmer av och så. Men nu kom Robban och några andra på att vi kunde ha en utställning av våra bilder, som en vernissagen. De lät som en riktigt bra idée tyckte vi. För ett tag sedan fick vi som tog bilderna skriva några få ord om varje bild, om var den är tagen och vad vi tänkte när vi tog bilderna, vilket var roligt.

I onsdags hade vi vernissagen på HAB i ett rum där. Vernissagen började klockan tre så då åkte jag och Wilma dit. Det var Robban och några till från Storås som var där och fixade. Det var två rum i ett kan man säga, ett litet förrum och sen ett konferens rum. När vi kom in i det första rummet var våra fina bilder där som var inramade i vita fina ramar, och under de stod lapparna med våra ord på. Det var så många fina bilder, helt otroligt! En personal från hus 12 köpte till och med en utav mina bilder, jag blev så glad! Det blev några tavlor som blev sålda faktiskt.

I det andra rummet längre in var det uppdukat med lite snacks som vi fick äta av. Det fanns supergoda snittar med avokado och fetaost, drycker, en jättegod sommardryck med jordgubbar i, det fanns godispinnar, fruktpinnar, salta kex, chips, dipsåser och morot- och gurkstavar, det fanns hur mycket goda saker som helst. Vi som hade tagit bilderna fick också äta. Det kom mycket elevhemspersonal och habpersonal och kollade. Vi hade det så roligt när vi satt där inne och åt, Storåspersonalen bröt ihop av skratt och de sa så mycket roligt och vi skrattade så mycket, det var roligt!
Medans vi satt där rullade våra bilder med musik i i bakgrunden på en projektor.

Personalen hade gjort ett så bra jobb med all gott snacks och all fix inför vernissagen.

Det var en supertrevlig eftermiddag!

Haha, roligt namn från mig va? :-)
Fotograferna!
Det goda mingelbordet! :)
Mums!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *