Vi chillar på stan

Igår hade vi inget att göra, men då sickade Jennys syra om vi kunde chilla på stan, vi  skulle till Jula efter så det passade bra. Vi lämnade pappa hemma och åkte till Ginna, där vi möte Jennys syrra. Det provade kläder hit och dit, jag kunde nog inte prova för allt var stort. Vi var typ där 30min minst. Sen gick vi till min affär H&M och jag provade fyra parbyxor men bara två passa. Jag var varm innan jag provade, tänk då hur varm jag var efter jag hade provat. Doma byxorna köpte jag, som är på bilden, de röda har jag redan fast i en annan färg och det svarta var draggsjedja på  sidorna. Efter det gick vi till ett Caf’ë som jag aldrig hade varit på. Det fanns såna tron fotöljer som jag och Jennys syrra satt i, Jenny satt i en vanlig stol framför ett runnt bord. Vi åt mat paj och en fika-klubba. Vi satt där ganska länge. Sen stack Jennys syra och innan vi åkte hem stack vi in på Hemmakväll. Ps. Bilden är där uppe

Bookmark the permalink.

One Response to Vi chillar på stan

  1. Ia says:

    Jättesnygga Byxor : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *