Video till Musikhjälpen

Ny vecka, nya möjligheter efter lovet. Veckan har varit bra hittills, bara att jag var väldigt trött i måndagsmorgon. På måndag eftermiddag var jag och Olle på gymmet på vår fysikterapi och vi följde upp de övningarna han har gjort till mig, och det gick bra, han sa att det såg bra ut så det var ju positivt! :) Sen efter det stannade jag kvar på gymmet och körde ett hårt och gött pass. Så igår hade jag sån träningsvärk i benen, vilket var gött! :) Igår hade vi ingen idrott så vi slutade klockan två, fast jag hade musikhjälpen klockan tio över två, så jag fick inte vara ledig då som jag hade velat. Vi var i media-fotografiskbildsalen för vi skulle filma en film till hemsidan, där vi ska säga två repriket var. Där i det rummet finns det ett foto och filmsätt med studiolampor och så. Så där fick man sitta var och en och säga sina repliker. Jag hade bara två repliker och ganska korta också så jag hade pluggat in de så jag kunde de utantill. Jag ville vara först ut och det fick jag. Det tog rätt långt tid eftersom att ledarna skulle sätta på mig mikrofon, ställa in kameran, ljus och ljud och sen skulle jag slappna av och prata på det i lugn takt, herregud – det var lite svårt, men det gick bra trots att det tog lite tid. Det är ju en liten annorlunda situation, jag är ju inte van så det är inte så konstigt att jag inte kunde slappna av riktigt. Men det var skönt att vara först ut. Sen fick jag åka hem.

 

Bookmark the permalink.

One Response to Video till Musikhjälpen

  1. Jonas Tengblad says:

    Det är så fantastiskt kul att läsa om ditt liv på RG o Storås (hemma också givetvis). Jätteroligt att du fått det så bra, att du fått nya vänner och blir sedd som den fantastiska person du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *