Videoblogg: Jag visar elon

Nu har jag nytt från This is how I make my way videon. Jag tänkte video blogga när det var så fint väder :). I den här videon visar jag min elrullstol, hoppas ni ser bra. Dynan är jätteskön att sitta på och det finns en väska där bak som man kan lägga saker i, tog bara det enklaste idag. Nu har jag visat min elrullstol nästa gång blir det kanske min nya manuella rullstol :).
Ge fler tips och idéer till mina videos, och jag har frågestund varje dag! :) Tack! Hoppas ni hör, för det är lite dåligt ljud. https://app.videofy.me/redirect/to_app?url=videos/10051453

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Videoblogg: Jag visar elon

  1. Pappa says:

    Det var bra fart på ”femman”! :-)

  2. SpeLinnea says:

    Jag hörde och såg jättebra. Vad fint visat, från snigelfart till full rulle!

    Det hade varit kul att höra hur det var för dig när du var yngre, första gången du fick träffa Helen, hur det var att börja skolan (första klass) och så! Även om vad du vill gå i gymnasiet och vad du skulle kunna tänka dig att jobba med.

    Ha det bra, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *