Blåsor i händerna?

Jag har märkt att jag fått blåser på händerna och jag har inte förstått var de kommer ifrån. Men nu för ett tagseden kom jag på varför. Och det är från löpbandet på gymmet, när jag håller i löpbandet när jag går. Men för ett tagseden köpte jag träningshandskar på Intersport i stan, och de funkar verkligen superbra, de är både sköna och gör nytta. Fast de är lite svåra att ta på så någon måste hjälpa mig, mina fingrar spretar åt alla håll precis som när någon ska ta på mig vantar, haha. Sånna träningshandskar brukar vara så svåra att få av, men de som har gjort de har satt små öglor vid fingervecken som man kan dra i, vilket jag tycker är så smart. De träningshandskarna kan jag verkligen rekommendera!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *