Bilder från förr, en liten Alice

Min dator har varit fullt på minne ett bra tag nu, men i julas fick jag en hårddisk av mamma och Marko. Min dator har varit så full så jag har inte kunnat spara ner något. Det ända som tar upp på min dator är typ bara bilder och filmer, jag har så mycket! Det är sjukt. Men för att kunna lägga över det på hårddisken måste jag rensa, för det är så mycket. Det behövdes verkligen kan jag säga, ett exempel så är det fem likadana bilder på vår nya dörr 2010 eller tio bilder på när jag pausar framför kameran som liten…ja ni fattar nog själva! :) Så här i veckan när jag bara väntat på att det skall bli torsdag så har jag suttit och rensat bort jättemycket. Verkligen sparat de bilderna jag vill titta på nu och i framtiden, inte på fem bilder på vår dörr, eller fyra bilder på moln som inte liknar något men som vi tyckte liknade något då! :D När jag var liten dokumenterade vi typ allt, det är jag väldigt glad över idag för nu kan jag titta tillbaka på mitt liv och min barndom och vetta vad vi gjorde då och då och säga ”just det, den där gången”, och komma ihåg de där mysiga stunderna när vi var hela familjen samlade med släckt eller vänner. Alla julafton och alla turer till husvagnen i Falkenberg har jag kort på till exempel, från varje år, julgrann efter julgrann, mini golf efter minigolf :-). Det är så härligt att sitta och kolla på och skratta åt alla underbara bilder. Och vi ska inte prata om hur jag var som liten, jag var ju där kameran var inprincip, det finns tussen kort på mig när jag pausar framför kameran…haha! :)  De bilderna är verkligen fina bilder och härliga minnen för mig, de kan ingen ta ifrån mig. Jag vet inte hur mycket bilder jag har nu efter rensning men det är fortfarande en hel del! Det var säkert 5000 innan rensning! Här får ni en liten inblick i mitt tidigare liv iallafall, av alla 5000 bilder! :) Så mycket kärlek och skratt!

Jag och Kirre bussar! :D <3

Från stranden i Falkenberg

Falkenberg, husvagnen

Det här var mitt rum på Kyrkvärdsgränd

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *