Ölmanäs och egentid

Jag skulle ju berätta om när vi kom till Ölmanäs efter Råå, det glömde jag. Men bättre sent än aldrig. När vi kom dit på eftermiddagen var farfar och Carin där och pappa och Jenny packade ut allt från bilen. Sen var det fortbolls VM-finalen så då satt alla bänkande framför tv:n. Efter finalen åt vi köttfärsås och spagetti tillsammans med farfar och Carin. Farfar och Carin frågade mig om jag ville följa med de nästa dag till Kungsmässan med bara de för att jag skulle välja ut en födelsedagspresent som jag ville ha och ha lite egentid med de, det tyckte jag lätt mysigt. Så på måndag efter frukost åkte vi till stora Kungsmässan och shoppade och fikade. Innan vi åkte hem åt vi jättegod thaimat. Det var supermysig att ha lite egentid med farfar och Carin. Och jag fick så fina grejer som jag är jättetacksam över (bilderna på sakerna finns under inlägget och på kategorin Fashion). När vi kom hem hade mamma och Elliot kommit för att hämta mig eftersom vi skulle till Gran Canaria på onsdagen. Men innan dess lekte mina brorsor och vi andra satt och snackade på altanen i det fina vädret.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *