Botox i vänster arm

Jag ska ta botox i min vänster arm nu i februari, mars hoppas jag. Jag längtar så mycket efter det, tro mig eller ej. Min vänsterarm har verkligen blivit jobbigare på den sista tiden. Det värsta är att den blir jobbigare på kvällen när jag ska sova, så jag har svårt att sova. Förut var det bara ibland, men nu är det typ varje kväll känns det som. Jag är jättetrött och känner att jag kan somna när som helst men det är då som min arm får sitt eget liv, och det är sååå irriterande, när man bara vill sova. Den spänner, den gör ont, musklerna krampar och den vill inte ligga still överhuvudtaget, den kan helt enkelt inte slappna av. Jag vet inte var jag ska göra av den, jag vill bara ta loss den från armen och lägga den på golvet och jag får slappna av för än gång skull. Det vore så skönt. Så kan den ligga där nere och hoppa och jag får sova.

Efter att jag fått botox ska jag ha en skena på handen och armen på natten. Den ska då göras, jag ska därför få en tid hos Maria på Habiliteringen som ska göra den. Det besöket kommer ungefär att ta en och en halv timme så det tar tydligen en stund.
Jag har två andra inbokade tider nästa onsdag som jag ska på, så då är jag ledig. Vi försökte få in den tiden på den onsdagen också så slipper jag ta ledigt en gång till, men det gick inte. Och första tiden jag fick, kunde jag inte, så vi får se när det blir. Det måste ju bli innan botoxen iallafall.

Nästa onsdag har jag som sagt två tider inbokade. Jag ska till ortopeden för de ska kolla mina knäortoser, de ska försöka laga mina dagortoser för de är sönder och sen ska de även kika på mina nattortoser.
Sen den andra tiden som jag har den dagen är för min mage, min magkatarr. Jag har stora problem med den nu. Förra veckan hade jag magkatarr tre dagar i rad, det var jobbigt. Så det ska bli skönt att få utreda den ordentligt nu. Jag tyckte att det var skönt att jag fick in de två besöken på samma dag, så slipper jag ta ledigt tre gånger. Dessutom har jag halv studiedag nästa onsdag, och våra lärare som vi har på eftermiddagen har sagt att vi inte behöver komma, så då missar jag inte en hel dag i skolan.

Det är mycket nu med läkarbesök och botox. Känns som att det fortsätter lite sen i höstas, och jag vill inte vara borta från skolan nu när jag var det mycket i höstas.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *