Spakväll, kaos på Storås

Ni som läste att jag skulle ha en spakväll på Storås i lördagskväll, den blev av, vilket var så skönt. Få slappna av och ta hand om sig själv lite.
Jag provade min nya hårinpackning, nya duschkrämen, min nya bodylotion och ansiktskrämen. Alla produkter var så bra. Min hårinpackning var i en pumpflaska, vilket gjorde att jag kunde ta i den i håret själv. Efter duschen testade jag min nya bodylotion och min nya ansiktkräm som sagt, de var väldigt bra. Jag älskar att ha ansiktsmask, jag känner mig så fräsch.
Efter att jag hade spaat klart såg mitt handfat kaos ut, haha! :) För det första skulle jag öppna min nya bodylotion också råkade jag trycka lite för hårt, så det rann ut massor i handfatet, som tur är så är den stor. Jag skulle även öppna ansiktsmasken, men jag tänkte inte på att den var extra rinnande så jag öppnade burken på sidan (det är lättare för mig att öppna brukar då), men då rann ju halva ansiktskrämen ut såklart, och även ner för handduken och på mitt lår, haha. :)
Det var verkligen kaos i mitt handfat och i duschen efter den där kvällen, men jag kände ju mig fräsch och det var ju det som var meningen, så det var det värt.

Jag larmade för att få iordning allt igen och städa upp mitt kaos. När Anneli kom ner sa jag att mitt badrum är lite kaos och kladdigt just nu, och när jag visade henne badrummet och kaoset bröt vi båda ihop i skratt, det var roligt! :D

Jag kände att jag måste ta en bild på det här för att kunna skratta åt mig själv lite då och då. När jag visade bilden för Wilma skakade hon bara på huvudet och sa ”varför blir jag inte förvånad?” med ett skratt :) :). Så brukar hon säga ofta till mig, det är så roligt! :-)

Zooma gärna in på bilderna, för att se mitt kaos bättre! :)

Hahaha, jag orkar inte! :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *