RG på besök i skolan

Igår natt sov jag inte så bra, det kliade överallt av alla myggbett och knott och även igår på dagen. Jag har säker 30 styckna över hela kroppen. Iallafall nu ska vi inte prata om mina mygg och knottbett. Igår (måndags) var några från Riksgymnasiet på skolan, för att se vilka anpassningar jag har där. Det var typ fem styckna som kom, vissa kände jag igen men vissa inte. Min lärare var bland annat med. Först tittade de på mitt lilla rum som jag brukar sitta och jobba i, sen tittade de på min special stol i klassrummet. Sen gick de in i personalrummet för att prata med mina lärare (Jonas, Linna och Mari). Då följde en elvaassistent med mig och Kiki (han kommer jag nog inte att ha men han jobbar på rgskolan), vi satte oss i lilla rummet för han ville fråga lite saker om vad Kiki gör som assistent och vilken hjälp jag behöver och lite så. Sen var det en stund kvar till lunchen, eftersom att vi inte har sån stor skola så gick vi upp och kollade på idrottshallen och badhuset. Sen åt vi lunch, de andra kom lite senare så vi satt vid varsitt bord. Sen var de klara på min skola, så de åkte hem och jag fortsatte min skoldag.

Bookmark the permalink.

One Response to RG på besök i skolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *