Skola hemifrån med lillebror

Denna veckan har jag haft distansundervisning som ni flesta vet. I måndagsmorse började även Elliot att snora, så han kommer att vara hemma hela denna veckan. Men i måndagsmorse och tisdagsmorse fick jag vara hemma själv med honom på morgonen. Det var stort tyckte jag, även fast han mest låg och tittade på tv i soffan så var det ändå rätt stort för min del att vara med honom själv. Han hjälpte mig att ta ner min tandborste från badrumshyllan när jag inte kunde det, det var gulligt tycker jag. När han blev hungrig tog han fram sina mackor, smörade de och satt med mig vid köksbordet medans jag hade skola. Vid ungefär klockan tio kom Marko hem efter att ha jobbat lite.

I måndags hade jag en håltimma och en längre rast. Det var väldigt skönt att vara hemma då, för då kunde jag lägga mig på soffan ett tag och jag, Marko och Elliot åt lunch ihop. Det var skönt, ingen stress med andra ord. Det har även mysigt att Marko och Elliot har varit hemma för då har jag inte varit så ensam.

Hur har distansundervisningen varit då? Jo, jag tycker att det varit skönt att sitta hemma och jobba. Jag hade ju hemundervisning i våras när gymnasieskolorna stängde pågrund av Corona, då tyckte jag också att det var skönt. Det är en mycket lugnare och skönare miljö att ha skola i tycker jag, dessutom kan man sitta i mjukiskläder och gå upp senare! :)

Nu mår jag bra igen, jag är frisk. Men jag känner att jag ändå vill ta denna veckan hemma, det är ingen idé att åka tillbaka när man har sagt att man ska vara hemma hela veckan. Dessutom ska jag hem igen till helgen. Jag älskar också att vara hemma, det är så mysigt att få äta middag ihop med min familj varje kväll och vara med de på kvällarna.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *