Har jag Corona?

Nu går mitt lov mot sitt slut. Jag har typ varit sjuk mestadels av lovet tyvärr. Jag blev sjuk i tisdags kväll och direkt tänkte jag att jag fått Corona, det är fortfarande min tanke. Jag vill gärna testa mig, det vore så skönt att veta om jag har det eller inte, för då vet jag att jag är immun ett tag iallafall. Men det finns inga tider att testa sig på, jag har varit inne varje dag och tittat på 1177. Det tycker jag är så konstigt.
I värsta fall får jag väll göra ett antikroppstest senare om jag vill.

Jag har faktiskt lite söndags ångest, jag tror att det beror på att jag inte har haft den där riktiga lovkänslan eftersom att jag varit sjuk. Det är inte kul att ligga hemma och va som en död fisk på lovet. Då ska man hitta på roliga saker och få energi. Men jag har vilat iallafall. Det som är positivt är att jag inte missar något i skolan. Jag skulle åkt till Storås i torsdags och ha lite lov där också, men så blev det ju inte nu. Men det är mysigt att vara hemma också.

Jag kommer vara hemma hela nästa vecka också även fast jag redan känner mig bättre. Jag tänkte att det är lika bra, dessutom har jag Elof hemma och måste ha taxi till Storås när jag väl ska dit. Inte förrän nästa söndag ska jag åka tillbaka.
Men jag ska få distansundervisning nästa vecka, jag pratade med min mentor och han sa att det går bra. Det kan man få nu om man är sjuk fast man ända orkar skolan. Det är ju väldigt bra, för jag hade blivit stressad om jag bara skulle gått här hemma hela nästa veckan också hade jag varit hyfsat frisk och vetat att skolan pågår.

Igår var det ju all Helgona, och ni som vet det vet att vi har en tradition i vår släkt på mammas sida och det är att vi samlar släkten, går till kyrkogården och sen äter middag ihop. Och dessutom brukar våra släktingar som vi inte träffar så ofta komma ner och hälsa på. Jag bara älskar den traditionen, all Helgona och jul är verkligen mina favorithögtider.
Men i år blev ett annorlunda år pågrund av corona.

Men jag tänder ett ljus för mina bortgångna släktingar ändå fast hemma i soffan! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *