Stretch, sjukstuga, Storås

Denna veckan har jag haft distansundervisning hemma som ni säkert vet, det har varit underbart. Jag har känt att jag har behövt att vara hemma, tanka ny energi och vara med familjen på kvällarna. Hemma är hemma liksom (båda mina hem) och det ger mig en lugn känsla och ny energi, jag älskar mina hem! I veckan pratade vi både med Sisko (Elliots farmor) och mormor, det var så mysigt. Det måste vi göra oftare känner jag, bara att få höra deras röster och se de gör mig lycklig, då känns det nästan som att jag har träffat de på riktigt.

Denna veckan har jag även börjat med stretchingen för min botoxarm, det är stretching för både axel, handled, fingrar, hand och tumme. Stretchingen ska jag göra varje dag, det är inte lätt att få till det varje dag, men jag ska verkligen försöka. En bra idé som jag och mamma har kommit på är att vi gör det varje dag efter middagen, att få in det som en rutin liksom. På Storås ska jag även få in den rutinen, eller till och med få in rutinen att ta det när jag kommer hem direkt efter skolan så har man det gjort sen.

Jag skulle egentligen varit hos pappa i helgen, men eftersom att vi har lite sjukstuga här hemma fortfarande så tar vi det säkra före det osäkra i de här tiderna. Det var tråkigt att jag inte kunde vara där i helgen, men jag vill inte riskera att smitta de såklart. Det är ju farsdag på imorgon, men vi har bestämt att vi ska träffas ute och fira farsdag, så det känns ändå bra.

Imorgon åker jag till Storås igen med en taxi. Det känns lite konstigt nu när jag har varit hemma så länge och helt plötsligt ska jag inte ha familjen runt omkring mig varje dag. Jag tror att det mest kommer att kännas tomt på kvällarna när jag är själv och inte hänger med Wilma.
Jag har saknat henne så mycket så det ska bli härligt att träffa henne igen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *