Sushi, fredagsmys, Idolmys

(För att förstå detta inlägget bättre, så får ni läsa mitt förra inlägg ”Föräldrardag”)
I fredags då när mamma tog bilen och jag Elon hem så kom vi till Storås ungefär samtidigt, glad över att jag slapp regnet. (Mamma skulle då sova över fredag till lördag eftersom att det var familjedag på elevhemmet igår.) Hon plockade ut allt från bilen som hon skulle ha, mormors luftmaddras och allt hon hade med sig, jag vet inte – kändes som hon skulle stanna i en vecka. Hon hade också med sig några tavlor som jag ville ha på min gråa vägg ovanför sägen, så mitt lilla rum var rätt fullt när mamma hade ”flyttat in”. Vi satt upp tavlorna på vägen igår på lördagen. Sen kom Julia in i mitt rum och vi satt och snackade en bra stund. Sen hade jag och mamma planerat att äta middag på en sushiresturang på torget i Angered. Så sen när Julia skulle upp och äta tacos så tog jag och mamma bilen i blåsten till det mysiga torget i centrum och gick till sushirestaurangen. Den var liten och mysig. Jag och mamma tyckte att det skulle bli väldigt kul och spännande att testa den restaurangen. Så vi beställde varsin likadan sushitallrik, den var supergod tyckte vi båda! Det var jättemysigt att få lite egentid med mammis!

Jag, mamma och Julia hade planerat att ha lite idolmys-kväll i mitt rum på kvällen, så vi gick till Ica Maxi efter maten och köpte lite gott till kvällen men även lite påfyllning till bra att ha grejer till mitt badrum. När vi kom hem bytte vi om till myskläder och sen kom Julia in med jättemycket gott hon också, så vi hade värsta festen här! Vi tog in det stora bordet som vi har där ute i vår lägenhet och satte här inne så vi fick ett bord till alla goa grejer, det var faktiskt rätt mysigt. Jag och mamma satt i min säng och Julia på kortänden. Vi hade det så mysigt, tittade på Idol och åt goda grejer! :)

Efter Idol satt vi i mitt rum och snackade och hade lite mer tjejmys innan vi bar ut bordet och Julia gick till sig och vi gjorde ordning oss för natten. Det var en supermysig kväll! Det blåste och blåste så mycket på kvällen! Det var så mysigt att mamma sov över här oss mig, vi hade en underbar dag och kväll!

Mums!

Allt gott! <3 Fredagsmys! <3

Visst blev det mysigare med några tavlor på den väggen också?

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sushi, fredagsmys, Idolmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *