1 maj, egen sushi, djurpark

Det var så skönt med långhelg i helgen med familjen. Jag åkte hem med taxin redan i torsdags kväll. Det var skönt att komma hem. I fredags pluggade jag lite också följde jag med mamma till jobbet en sväng. Vi gjorde inte så mycket i fredags, mest tog det lugnt på första maj.
I lördags åkte jag med mamma och Elliot till djurparken. Elliots kompis och hans mamma följde också med. Det var ju regnigt men det var kul ändå. Vi var där i nästan fyra timmar. Vi tittade på djuren, grillade korv, fikade och grabbarna sprang och lekte. Det var en mysig dag på djurparken trots lite sämre väder.

På kvällen testade vi på att göra egen sushi. Det var typ tio år sedan vi gjorde egen sushi. Så det skulle bli spännande. Det blev mycket sushi. Lax, avokado, makirullar av olika sorter och crabfish. Det var väldigt gott!
På kvällen spelade vi yatzy med Elliot.

igår, söndags pluggade jag matte för jag har matteprov på fredag. När Marko och Elliot gick ut och cyklade gick jag och mamma en promenad med Elof.
Efter lunch åkte jag till Kevin, han fyller år på onsdag så jag ville fira honom lite. Han kom ut med en bricka med varsin glass och dricka också gick vi upp till hans växthus och satt där och snackade och åt glass, det var mysigt. Jag gav honom ett 18 års kort och där i hade jag skrivit presenten. Jag gav Kevin att vi antingen går på bio en dag i Göteborg eller att vi ska gå på brunch. Det är hans val för jag kunde inte bestämma mig! :) Detta får vi ta såklart när Corona minskat sig lite.
Han blev glad så det var kul.

På eftermiddagen gick jag och Elliot själva till en lekplats i närheten, det var stort för vi har aldrig gått till en lekplats själva förut. Vi tog Elof och drog! :) Det glädjer mig att han litar på mig såpass mycket.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *