Fått Sommarjobb!

Ni kommer säkert ihåg att jag har sökt ett sommarjobb eller rättare sagt jag och mamma hade möte med en tjej från Borås kommun på påsklovet. Hon skulle som sagt matcha in mig någonstans utifrån mina önskemål. Och om jag fick ett jobb så skulle det komma upp på mina sidor via Borås stads hemsida.

Och gissa vad som dök upp där förra fredagen? Ett sommarjobb! Jag blev superglad och tackade så klart ja direkt. Jag trodde inte att jag skulle få något sommarjobb i sommar så jag ville inte förvänta mig något. Jag ville inte bli besviken. Så nu vart jag extra glad! Plus att det var under den perioden som jag hade hoppas på. Under juni månad ska jag jobba, den 15 till den 30 juni. Det är ju perfekt när familjen ändå jobbar. Så jag går på semester ungefär när de går på semester också.

Jag vet inte så mycket om jobbet än. Jag har bara fått vad det ligger, vem min kontaktperson är, under vilka veckor jag ska jobba, lite telefonnummer och så. Det stod inte så mycket om vad jobbet innebär men på arbetsområde står det renhållning/service och bredvid beskrivning står det lättare lagerarbetare, plock och pack. Så jag antar att det är på något slags företag/lager. Så det här ska bli riktigt spännande. Det är ju mitt första sommarjobb som jag har berättat.

Det ska bli jättekul att jobba några veckor i sommar, får hoppas att de fortfarande vill ta emot mig i juni. Jag menar med Corona läget och så. Det kommer bli en mycket bra erfarenhet av att sommarjobbjobba.

Hoppas att ni hade en fin 1 Maj igår och att ni får en fortsatt härlig långhelg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *