Mycket inlämningar och prov

Oj, jag har inte bloggat på hela veckan. Det har berott på att jag har haft ännu en vecka med stress och plugg. Jag hade en inlämning i onsdag och en inlämning i torsdag i historia så det har varit stressigt. Men jag klarade det. Men tyvärr var det inte över där, det fylldes på med ännu mer saker att göra i torsdags. Så nu har jag två tre grejer som jag måste beta igenom i helgen och nästa vecka. Plus att jag hade matteprov igår så det har jag pluggat till också i veckan. Det känns som att vi har extra mycket inlämningar och prov nu innan sommarlov och att lärarna är stressade över att vi inte ska hinna med allt. Men det brukar vara så innan längre lov.

Vi har precis börjat med andra världskriget i historia och redan om två veckor ska vi ha prov. Känns inte längesedan som vi hade prov på första världskriget. Historia kursen avslutas ju nu till sommaren. Sen till hösten börjar vi med kultur historia.

Men det har inte bara varit tråkigt plugg i veckan. Jag och Wilma har också hängt. Vi brukar tyvärr inte hänga så ofta längre på kvällarna pågrund av att vi har så mycket för oss. Men nu har vi bestämt att vi ska hänga minst en gång i veckan, det låter bra tycker jag. Vi hängde i måndagkväll och i onsdagskväll. Och vi hade hur roligt som helst, vi pratade och skrattade så att tårarna sprutade. Det var underbart härligt. Wilma hade svårt att komma där ifrån, det tog 40 minuter, vi sa nog hejdå säkert tio gånger, jag skojar inte! :-)

I eftermiddags kom mamma och hämtade mig. Innan vi åkte hem tog jag, mamma och Wilma en fika ihop utanför mitt hus på lekplatsen. Det var verkligen jättemysigt. Det var min idé, jag tyckte att det var en bra idé om jag får säga det själv. Mamma hade köpt otroligt goda chokladmuffins och drickor till oss. Vi satt där och snackade och fikade, det var mycket trevligt.

Jag åker inte till Storås förens på måndag faktiskt. Jag tänkte att jag kan lika gärna plugga hemma hemma på måndag och förlänga helgen lite hemma. Jag åker taxi klockan halv fem på eftermiddagen på måndag.
Kevin är ledig nu för tiden på måndagar så då sa vi att vi kunde umgås eftersom att jag inte börjar förrän 13:10 på måndagar. Vi sa att vi kunde äta frukost och lunch i hans växthus och hänga, det såg jag verkligen fram emot. Men tyvärr så sa han igår att han hade glömt bort att han var upptagen på måndag förmiddag så vi kan tyvärr inte hänga. Vilket var tråkigt, men det får bli någon annan dag! Jag kanske kommer att åka tillbaka till Storås någon mer måndag eftermiddag innan sommarlovet.

Men jag försöker numera att vända saker som blir ändrade till något positivt istället. Det positiva med det här var att jag får sovmorgon hemma på måndag morgon och att jag kan plugga innan min första lektion börjar. Kanske jag slipper att plugga så mycket i helgen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *