Distans i Sandared

Igår satt jag hemma i Sandared och pluggade, jag berättade i mitt förra inlägg att jag inte skulle åka taxin till Storås förens på måndag eftermiddag. Varför åka till Storås liksom när man ändå bara sitter där och pluggar, kan lika gärna sitta hemma. Det var jätteskönt i söndags att veta att man inte behövde åka en taxi till Storås på eftermiddagen. Det var mysigt att jag fick umgås med familjen lite extra på söndagen.
Igår hade jag sovmorgon så det var väldigt skönt, speciellt hemma. Marko jobbade hemifrån igår för han kände sig lite krasslig, nu i Corona tider måste man ju vara hemma med minsta symptom. Jag satt nere på mitt rum och hade skola och han satt där uppe och jobbade, det var väldigt bra. Sen åt vi lunch ihop, det var trevligt med lite sällskap vid lunchen. Efter mitt resurspass som jag började med 10:15 hade jag min långa håltimme. Jag började inte förrän 13:10 igen, så måndagar är väldigt chill. På den stunden satt jag och skrev på detta inlägget som ni läser precis just nu! :-)

Jag pluggade såklart en del i helgen och lämnade in uppgiften på resurspasset idag, så det var väldigt skönt. Jag gjorde även klart halva historiauppgiften i helgen så den behövde jag inte göra igår eftersom att vi bara skulle göra halva uppgiften tills idag. Men det dryga var att jag skulle läsa några sidor i historia boken, men jag glömde tyvärr den på Storås så det kunde jag inte göra. Det måste jag då göra idag på historian, vilket känns lite stressigt för de andra har redan läst sidorna i boken och då måste jag läsa sidorna i boken innan jag går på resten av frågorna. Då hamnar jag efter, men som tur är så har vi till torsdag på oss att göra klart hela uppgiften. Så om jag inte hinner med hela uppgiften i morgon så har jag tid på mig. Då blir det plugg igen i veckan efter skoltid, jippi! :).

Jag har en fråga till er, vad gillar ni för inlägg på min blogg egentligen? Är ni allmänläsare eller gillar ni när jag skriver om något speciellt? Nu har det blivit mycket plugg och när jag berättar vad som händer i skolan, gillar ni det eller är det tråkigt? Gillar ni när jag skriver om vad jag gjort i helgen, eller är det ointressant för er? Snälla, ge mig tips och ideér på vad ni gillar att läsa så att jag vet vad jag ska satsa lite extra på. Tack!

Bookmark the permalink.

One Response to Distans i Sandared

  1. Eva Peltz says:

    Tycker det är kul att följa dig,,oavsett vad du skriver om, kul att läsa någon annans tankar och funderingar, tycker du skriver väldigt klokt och sakligt, fortsätt så.
    Kram
    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *