Första maj

Hoppas att ni hade en bra första maj igår. Min första maj var jätteskön. Jag startade morgonen vid halv tio, jag låg kvar i sängen en stund, tittade på nyhetsmorgon och tittade lite på mobilen, det var en mysig start på en onsdag. Sen tog jag på mig myskläderna och gick upp och åt frukost. Där uppe var Robban, Ann-Sofie och en till personal som bara väntade på att någon skulle komma upp som de sa :). Så jag satt där och snackade med de medans jag åt frukost. Sen kom Pontus och åt frukost också. Jag satt och pratade och åt frukost i en och en halv timma, det var så gött, jag älskar sånna mornar!

Vid halv tolv gick jag ner till mig, tog på mig träningskläderna och drog till gymmet. Det var mycket härligt med ett träningspass, jag körde ben och mage igår! Sen åkte jag hem, pratade en stund med mamma och duschade. Jag och Wilma hade bestämt att vi skulle köpa lunch ihop och sitta på hennes uteplats och äta igår, tyvärr var inte vädret med oss så vi tänkte att vi får helt enkelt sitta inne.

Iallafall så åkte jag och Wilma till Ica först och köpte lite jordgubbar, sen åkte vi till ett kebabställe för Wilma ville ha mat där ifrån och sen åkte jag och beställde sushi från ett sushi ställe i centrum. Jag har varit sugen på sushi i två veckor snart, så nu kände jag att det var dax. När vi var klara med allt vad vi skulle ha åkte vi hem och satte oss inne i Wilmas läggenhet och åt vår mat, det var så gott med sushi, och så fint lunchsällskap! :-)

Jag var oss Wilma och snackade med henne ända tills det var mat igen. När klockan var fem gick jag över till min sida och åt kyckling curry gryta med klyftpotatis som jag hade beställt, det var jättegott. Sen klockan sex gav jag mig över till andra sidan där en tjej bjöd på glass eftersom att hon fyller år snart. Så det var roligt och trevligt!
Vi skrattade så mycket!

Jag blev så himla lycklig när jag insåg att det är redan torsdag imorgon och inte måndag eftersom att det kändes som söndag igår! :-)

Vad gjorde ni igår på första maj?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *