Frölunda Torg

Jag har alltid velat åka till Frölunda torg sen en tid tillbaka, för att jag har hört så gott om det. Storås skrev upp att jag ville det också valde vi en helg då jag skulle vara kvar. Så fick man skriva upp sig om man ville med. Så det fick bli denna helgen, helgen innan fyrorna tar studenten. Storås brukar vara där lite titt som tätt, och sen efter shoppingen brukar de äta på Jensens Böfhus. Men nu gick det tydligen inte att boka bord där längre vilket är lite konstigt tycker vi…varför går det inte att boka bord på en helg liksom? Vi var ju rätt många från Storås också så vi var tvungna att boka bord. Men iallafall så fanns det en restaurang som hette Flavour Market som hade ungefär likadan mat, så vi bokade bort där istället.

Klockan halv två började vi att gå mot spårvagnarna. Det var rätt många som skulle med, så vi fick åka i omgångar eftersom att det bara får plats två rullstolar på en spårvagn. Jag åkte med Julia och Tommy, Malin och Wilma åkte i en spårvagn bakom oss.
Det var rätt segt att åka till Frölunda torg, det tog 45 minuter, så rätt lång tid. När vi äntligen var framme satte vi oss och väntade på nästa spårvagn där Malin och Wilma var.
När de kom gick vi inåt där de andra också var. Frölunda torg var jättestort och fint med massor utav butiker både på undervåningen och på nedervåningen. Vi gick åt varsitt håll, jag, Malin och Wilma gick till en leksaksbutik för jag skulle köpa en födelsedagspresent till Lancen, och jag hittade en perfekt födelsedagspresent till honom. Sen gick vi till H&M och tittade en lång stund på kläder där, jag hittade en sommarklänning som jag blev jättenöjd med (bild på klänningen ligger under detta inlägget och på kategorin ”Fashion”). Vi hann inte så mycket mer för klockan fyra hade vi bokat bordet. De andra åkte upp till restaurangen medans jag och Malin bara skulle gå in och köpa något snabbt i en butik.

När vi kom upp märkte vi att Jensens Böfhus låg mittemot Flavour Market, så det var ju bra! Vi gick in där och satte oss alla vid ett långt bord och började kika i menyn. Jag var verkligen så hungrig! Det dryga var att man fick gå fram till disken och beställa maten så det var ju lite krångligt när vi var så många. Så Malin fick skriva upp vad alla skulle ha och gå fram och beställa. Jag tog halloumi burgare, den var så god. Sen åkte vi spårvagnen hem. Det tog inte lika lång tid hem kändes det som, så det var skönt.

Det var en väldigt mysig tur med Storås till Frölunda torg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *