Inte långt kvar nu

Nu är sommarlovet inte långt borta. På onsdag är det exakt en vecka kvar. Fast vi går bara i skolan tre dagar till, bara ynka tre dagar. Eftersom att det är långhelg denna veckan och imorgon är vi lediga för då tar fyrorna studenten! Så jag går bara måndag tisdag denna veckan, bara en dag till. Så igår kändes det inte lika ångestfyllt med måndag igen! :) Tänk att jag kan åka hem redan ikväll om jag vill, på en tisdag liksom, fast det vill jag inte, för jag vill titta på studenten. Nästa vecka går vi bara måndag och tisdag också eftersom att vi slutar på onsdag. När det gäller studenten ska alla från Storås gå tillsammans till skolan när utspringet är, det ska bli så kul att se. Detta året har de även fixat rullstolsplats, så vi ser någonting.

Efter studenten ska några ha samlingsplats (eller vad heter det?) på elevhemmet, så det kommer ju bli så mycket folk när det är fyra på Storås som tar studenten, om alla har samling på Storås efteråt det vill säga. Jag kom och tänka på min student, herregud jag kommer ju få ha båda husen för mina släktingar! :-) Hoppas att det blir bra väder så att man kan vara ute på onsdag. Det bjuds på tårta på Storås som även vi som inte tar studenten får fika på. Det blir en rolig dag på onsdag!
Igår köpte jag varsin liten studentpresent till de som tar studenten från Storås då, varsin chokladros fick det bli.

Sen på eftermiddagen kommer mamma och hämtar mig för jag ska vara hemma under långhelgen. Jag ska med pappa, Jenny och killarna till Ölmanäs, till farfars stuga, det blir mysigt. Hoppas på bra väder. Vad ska ni göra under långhelgen?
Sen efter långhelgen är det bara två dagar kvar innan sommarlov för mig! :) Herregud då har jag gått hela ettan på gymnasiet, helt sjukt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *