Mitt riktiga schema!

I fredags på klassrådet fick vi äntligen ut våra riktiga scheman som ska gälla. Jag var lite orolig över att min sovmorgon på måndagar skulle försvinna men David sa redan innan fredag att jag kommer att ha kvar min sovmorgon, fast inte lika lång, men jag blev glad att jag får sovmorgon på måndagar.
Mitt schema ser rätt bra ut tycker jag. Jag visste ju hur det skulle se ut i stora drag, det har ni ju sätt också, men det var skönt att veta att detta schemat är det som gäller nu. Resurspass med min nya specialpedagog har kommit in på måndag innan lunch nu, så på måndagar börjar jag 10:00, det är rätt schyst ändå, börja tio på en måndag liksom. Det är extra härligt att börja sent just på en måndag tycker jag, sådär efter helgen.

Resurspass är till för att plugga inför prov eller göra andra skoluppgifter. Specialpedagogen som är där kan också hjälpa till med att planera veckan och strukturera upp skolarbeten, vilket är jättebra tycker jag. När man har resurspass på en måndag så kan man planera för hela veckan, vilket är väldigt bra.

Ni vet ju på mitt schema som jag fick ut i slutet av förra veckan så var ju en lektionen sist på måndageftermiddag rödmaskerad eftersom att den låg försent och skulle flyttas någon annanstans, men tyvärr så kunde de inte få in den någon annanstans så den blev kvar där. Jag slutar därför 16:20 på måndagar, det blir en sen dag. Men det kanske inte blir så tufft eftersom att jag har sovmorgon, men jag tycker synd om bland annat Wilma som börjar 08:15 på måndagar. Vi har mediaproduktion sist på dagen, det är bra för den kursen är roligt och det är inte ett så tungt ämne. Tur att vi inte fick matte där.

På tisdagar hade jag och Wilma ett stort hål efter historian på morgonen. Jag var nästan 100 procent säker på att något ämne skulle lägga sig där, som t.ex svenskan som låg efter idrotten på tisdagar som var rödmarkerad för att den skulle flyttas. Men nej jag fick ha kvar mitt håll på tisdagar. Men Wilma har inte det hållet kvar på sitt schema längre så det är lite tråkigt, då har hon resurspass istället. Den svensklektionen som var rödmarkerad har därför flyttas upp till onsdagsmorgon istället som tur var, där jag hade resurspass innan (jag vet att det är lite rörlig, men jag hoppas att ni kan få ihop det).

Men ni ser på måndagar att jag slutar min psykolog 13:10 och börjar min engelska 13:10, hur har de tänkt där? Dessutom har jag psykolog på habiliteringen och engelskan på skolan, så det måste jag säga till om.

Men förutom på måndagar så slutar vi runt tre tiden varje dag förutom på fredagar då vi slutar 13:50, så det är skönt. För på mitt ”nygamla” schema stod det att vi slutade 15:30 på onsdagar, så det är skönt att den lektionen är uppflyttad en halvtimme.

Jag är nöjd med mitt schema, det ska bli kul att börja plugga igen på riktigt, så det känns skönt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *