Elliot 5 år, storasyster 5 år!

I fredags för fem år sedan blev jag storasyster för första gången, helt sjukt! Och vad betyder det? Jo att Elliot fyllde fem år i fredags. Ni kan inte ana hur mycket han har pratat om sin födelsedag. herregud! Han började redan på sin fyra årsdag att prata om när han skulle fylla fem. Sen har det bara eskalerat ju närmare dagen kom! :) Dessutom skulle det bli Elliots första barnkalas (alltså hans eget) som vi skulle ha. Så det skulle bli en kalashelg denna helgen, med både familjekalas på lördagen och barnkalas idag.

I fredags åkte jag hem med taxin och när jag kom hem fick Elliot en stor grattiskram utav mig såklart. När jag kom hem var det verkligen ett kalashus hemma, Elliot och Marko hade hängt upp vimplar över köksbordet och blåst upp balonger. Mamma stod och fixade iordning både mat och tårta inför vuxenkalaset.
Sen fick Elliot sätta sig i soffan för vi skulle sjunga för honom. Vi hämtade alla presenter. tände ett ljus också gick vi sjungandes mot honom. Av mig fick han ett fint kort med en femma på som jag hade köpt i Angered sen fick han en bokstavstavla som han kan skriva på med bokstavsmagneter, han älskar nämligen bokstäver, så det fick han av mig.
Sen av oss alla fyra fick han en basketboll och lego, han har bara önskat sig lego, lego, lego, lego. Han har sagt det till alla som har frågat. Han älskar verkligen lego och han är superduktiga på att bygga trots att legot har en högre åldersgräns. Han kan roa sig med det hur länge som helst, och han går verkligen in för det när han väl bygger, vilket är så kul att se.
Han har ju inte lite lego heller, och nu har han ju fått mer av övriga släktingar, så nu är han överlycklig! :) Han kommer nog få ännu mera lego imorgon på barnkalaset också tror jag!

Det var så härligt att träffa alla igen på kalaset. Det var extra roligt att träffa mormor och morfar för att höra hur de hade det i Grekland. Mari och Martin som bor i Perstorp ni vet hade också kommit ner så det var extra kul att träffa de, de träffar man ju inte så ofta. Vi åt pastasallad med kyckling i, sås och jättegott bröd till, allt var verkligen supergott. Till efterrätt blev det Havets tårta, eller Håvets tårta som den egentligen heter, men vi kallar den för havets tårta i vår familj av någon anledning! :) Elliot fick ännu mer lego, så nu är han överlycklig!

Ännu mera lego! :)
<3
Elliot fick sin riktiga första klocka. Coolt! (synd att bilden blev lite suddig tycker jag)
Sisko hade målat denna tavlan, visst var den fin?
Min kalasoutfit
Firande på Elliots riktiga födelsedag :)
Bokstavstavlan
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *