Första dagarna med schema

Min vecka började väldigt lugnt och skönt som ni vet som läste mitt inlägg om mitt nya schema. Jag började nämligen klockan 12:00 i måndags, tyvärr kommer det inte alltid att vara så. Det var en jätteskön morgon. Jag gick upp kvart i tio, det var härligt att sova så länge. Jag gick upp och började med att äta lunch direkt, jag fick rester från i söndags. Det blev en jättegod baconpaj.
Det första som jag hade på måndag klockan tolv var logoped på HAB, sen hade jag ännu ett pass på HAB med min arbetsterapeut, och sen avslutade jag med engelska i skolan. Engelskan var min första lektion som var på riktig, påbörjad på kursen och att jag inte läste med klassen utan kursvis, så jag läste med både fyror och treor. Första engelska lektionen var rätt kul. Lektionen var enbart på engelska. Så jag hade inprincip bara en riktig lektion i måndags. När jag kom hem kändes det som att jag precis hade varit hemma, det blev bara tre timmar i skolan, inte ens det till och med, två timmar och 40minuter skulle jag nog rättare sagt säga.

När jag och min arbetsterapeut träffades skrev vi upp lite datum och tider i min almanacka, när vi ska träffas och lite så. Vi ska träffas varannan måndag efter att jag har träffat min logoped, vi ska antingen ses nere på skolan eller uppe på HAB beroende på vad vi ska göra. Jag sa att jag vill öva på att öppna burkar med skruvlock på och att jag även har frågat Maria, min arbetsterapeut i Borås om något hjälpmedel för det. Så Carina ska prata med Maris om det. Men som Carina sa, öva först och sen hjälpmedel, vilket är jättebra att hon har den inställningen tycker jag. Det ska vi öva på också sa jag att jag vill öva mer på min fingermotorik.

På tisdagar börjar vi egentligen klockan kvart över åtta men eftersom att alla börjar nio denna veckan (om man inte har sovmorgon) så hade vi bara 40 minuters historia. Denna gången hade vi då historia med andra elever från andra klasser i ett annat klassrum som jag inte har varit i innan. Vi hann bara med lite gruppdiskutioner och så innan den korta lektionen var slut.

Sen hade jag och Wilma och några andra håltimme fram till lunch, i typ två timmar. Assistenterna satte på en film åt oss i ett klassrum som vi fick kika på om vi ville. Efter lunchen hade vi matte och sen avslutade vi dagen med idrott. På idrotten var det vi tvåor och ettorna eftersom att det bara är vi som har idrott om inte någon har lagt till idrott som vissa har. Så det är sista året jag har idrott, om man inte lägger till det som I-val förstås men det tänker jag inte göra. Så detta året blir sista året som jag har idrott.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *