Min personliga almanacka

Inför skolstarten är det ju alltid bra med en kalender, så att man kan hålla koll på datum, prov, läxor och allt möjligt viktigt. Förra året fick vi en kalender av skolan där vi skrev upp all information i som vi fick ta del av under klassråden. Men i år skulle vi inte få en utav skolan, så jag tänkte varför inte göra en egen istället för att köpa någon? Men efteråt hörde jag att man kunde få en utav habiliteringen, men jag ångrar ingenting. Mamma har en almanacka som hon har designat själv på personligalmenacka.se, och den är så fin tycker jag. Just att man får designa allt själv, färger, hur hela almanackan ska vara uppbyggt osv, det är så roligt tycker jag. Man får inprincip bestämma allting själv. Man får även bestämma storlek på almanackan, mamma har en liten men jag tycker att det blir för litet så jag beställde en stor.

Man kunde välja extra tillval i sin almanacka. Jag tog t.ex träningsdagbok, så efter varje dag finns det en liten ruta om träning, Sen fick man välja vad man ville ha längst ner på sidan. Jag tog minimånad, anteckningslista, att göra lista, veckans prov och veckanscitat som står på varje sida, så gulligt.
På de sista sidorna kunde man också välja vad man ville ha där, jag tog vanliga linjerade papper, översikt över året/åren och en minimålarbok.

Till almanackan fick man med massor utav fina klistermärken också, som kan få almanackan att få lite färg och glädje, och på vardagen! :)
Jag är så sugen på att börja använda min nya almanacka nu.

Andra sidan, när man öppnar min almanacka. Här skrev jag såhär! :D
Årsöversikt
Målsidor <3
Att göra lista och provschema
Citat, minimånad och anteckningar <3
Klistermärken

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *