Schemasnack

Igår på klassrådet skulle vi få reda på vårt nya schema som äntligen blivit färdigt. Eller ja ändringar skulle kunna ske såhär i början, men schemat skulle se ut så överlag. Men nästa veckan skulle vi ändå börja nio pch sluta tre oavsett vad schemat säger eftersom att de har bokat taxi till taxieleverna. Så det ska bli lyx nästa vecka med.

Detta året kommer vi få olika scheman eftersom att vi inte kommer att läsa samma kurser och ha olika hab tider. Innan läste vi allt med klassen men nu har de kommit på att vi ska läsa allt kursvis, så jag kan till exempel läsa engelska eller svenska med en tre eller en etta. Vilket är jättebra tycker jag för då är alla på samma nivå med de man läser med (hoppas att ni förstår vad jag menar).

Innan klassrådet var jag så pirrig, spänd och lite smått nervös över att få se mitt schema. När jag fick se det blev jag jätteglad eftersom att jag tyckte att det såg bra ut. På måndagar börjar jag inte förrän 12:00 som ni ser :0, men ni ser de röda lektionerna både på måndag och tisdag eftermiddag, de kommer förmodligen att flyttas upp eftersom att assistenterna har sagt att det blir försent att sluta 16:20 på eftermiddagen, vilket jag kan hålla med om. Men grejen är att jag hade klarat av att gå så sent när jag börjar 12:00. (Men de andra som läser den kursen börjar inte klockan 12:00).

Men jag hoppas att jag får lite sovmorgon iallafall om den flyttas upp, för det hade varit så gött. Men jag tror det eftersom att Wilma har den kursen också och hennes lektioner går i ett från halv nio till kvart i tolv så de måste ju lägga den lektionen efter kvart i tolv eftersom att hon ska ha den lektionen med mig. Annars krockar det ju med hennes lektioner. Så jag hoppas att jag har rätt! :)

Men jag frågade om jag behövde komma nio på måndag (med tanke på taxitider och så som jag skrev om i början) men det behövde jag inte som tur var. För jag har inget att göra ändå. Så på måndag börjar jag klockan tolv. Så nice! :-) Också äter jag lunch på Storås.

Tre dagar i veckan börjar jag 08:15 istället för 08:30 som jag alltid har börjat (i ettan) , så det kommer bli speciellt. Till exempel på tisdag när vi har historia på morgonen, den har vi nog de flesta tillsammans. Sen har jag håltimme jättelänge, men jag hoppas och tror nästan säkert på att den lektionen som är rödmarkerad på tisdag eftermiddag ska upp där, men det blir ju ändå en lång rast.

Sen har jag logoped tre gånger i veckan som ni ser istället för en, vilket är bra. Jag börjar med det det första jag gör på måndag klockan tolv! Sen en gång på onsdag och fredag. Jag tycker att det är bra med många pass i veckan istället för ett lite längre pass en gång i veckan som jag endast hade i ettan!

Idrotten har också blivit bättre. Vi hade idrott från 14:40 till 16:10 på tisdag eftermiddag i ettan, det orkade ju ingen. Så nu har vi en timmas pass på tisdagar som är 14:00 till 15:00 istället, och ett kortare teoripass på fredag. Vilket jag jublar över! Men jag hoppas att den röda lektionen på tisdageftermiddag blir flyttad för det blir inte kul att ha en lektion efter idrotten. Men jag är tacksam över att idrotten har blivit bättre!

Den längsta dagen just nu är på onsdagar då jag slutar 15:30, men det är okej. Jag har ett ganska luftigt schema som det ser ut nu, så jag hoppas att det håller i sig.

De nya kurserna som vi ska läsa detta året som ni ser på schemat är: Mediaproduktion 2, där vi har Ricard istället för Sabina som vi hade i ettan, vi har också historia som en ny kurs som sagt och en ny kurs som heter Konstarter och samhället, det blir en spännande kurs. Vi har även en ny lärare i det ämnet. Foto har vi också som förra året fast en högre nivå, alltså fotografiskbild 2. Också har vi nog en till kurs som jag inte kommer ihåg vad det var för någon, den ligger sist på onsdag eftermiddag.

Å jag är så taggad inför detta läsår, det kommer att bli mycket mer annorlunda ijämförelse med ettan, det kommer att bli så kul tror jag.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *