Ost-och chark bjudning

I helgen har jag varit hemma oss mamma vilket har varit jättemysigt. Jag uppskattar verkligen mina hem när jag inte är hemma varje helg. I lördags var vi bjudna till några vänner där vi bor på ost-och charkbricka. Det är Elliots kompis föräldrar som vi har börjat hänga med. Jag har aldrig varit hemma hos de på middag någon gång, så det skulle bli trevligt. Dessutom skulle det ju bli ost-och charkbricka som jag älskar så mycket.
Det var en mysig kväll med mycket stoj och stimm med tre barn i huset! :)
Jag var in heaven i lördags alltså, sååå mycket god mat! Till förrätt fick vi lyxig carpaccio (tunn tunn oxfilé) toppad med rostade pinjenötter, roccola, olivolja och lite salt. Riktig restaurangmat!
Efter någon timma kom den underbara ost-och charkbrickan fram. Det var så mycket mat. Det var verkligen över det vanliga! :) Jag blev så hungrig av att bara titta på allt.

Det var olika typer av ostar, sylt, korvar, salami, seranoskinka, olika typer av kex och knäckebröd, grissini, oliver, vindruvor, parmesanchips och till och med jordgubbar, ja det var massor utav goda saker. Sen hade de även gjort vitlöksbröd, som jag älskar så mycket.
Jag satt och njöt så mycket av maten, jag ville aldrig bli mätt!

Sen till efterrätt fick vi äppelpaj med glass. Ja, ni hör ju vilken måltid! Jag älskade verkligen alting, och ni vet ju hur mycket jag älskar mat!
Det var en trevlig kväll, det var så härligt att få sitta ner, prata och bara njuta av den underbara maten.
Nu i corona så har vi inte alls varit borta på middagar eller bjudit hem folk, det var riktigt längesedan som jag var hemma oss någon på middag. Så det var roligt att klä upp sig lite och umgås med folk! :)
Elliot kom in i köket där jag satt och kommenterade när vi skulle gå: ”hur länge har du suttit där egentligen Alice? Du har ju suttit där hela kvällen”. Det var så roligt sagt tycker jag! :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *