Mamma på besök i Vasa

I söndags åkte jag och mamma till Göteborg. Pappa frågade nämligen om vi ville komma till lägenheten i Vasa, så kunde jag få visa mamma och Elliot lägenheten. Det tyckte jag var en jättebra idé. Tyvärr så ville inte Elliot följa med så det blev bara jag och mamma.
Som de flesta kanske redan vet så är mina föräldrar skilda, men de har en jättebra kontakt ändå, vilket jag är så tacksam för. För två år sedan hängde mamma och Elliot med oss nere i Halmstad i två hela dagar, det var så mysigt. Jag älskar att ha mamma och pappa tillsammans några timmar.

Iallafall så åkte jag och mamma till Vasa. Jag, pappa och Jenny visade runt henne i lägenheten, det tar ju inte så långt tid i och med att det är en etta! :) Efter lite chill i sofforna tog vi oss ut, killarna följde såklart också med. Vi gick till ett mysigt ställe som heter Kafé Magasinet (på tredje långgatan i Linné) och tog en fika. Jag och mamma delade på en jättegod och saftig morotskaka.

Sen gick vi vidare, vi gick och gick, visade mamma runt i stan helt enkelt. Vi gick i mysiga Haga, Linné, långgatorna osv. Vi gick även upp till Skansen krona och tittade på den fina utsikten. Mamma hade aldrig varit där uppe så det var kul att få visa henne det stället.

Det var verkligen en mysig dag och det var roligt att få visa mamma lägenheten och runt om där vi brukar gå mycket på helgerna. Innan pappa och Jenny köpte lägenheten i Vasa blev det mest att vi var på avenyn och vid järntorget när vi åkte till Göteborg. Men nu har vi upptäckt så mycket mer och sett en annan del av Göteborg, upptäckt mycket fina ställen, som t.ex Haga och Linné. De delarna fick mamma också upptäcka i söndags, vilket gjorde att hon skrev till mig på kvällen att vi måste åka till Göteborg mer! Det gjorde mig glad när hon skrev så.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *