Känslosam vecka

Jag har inte mått så bra i veckan, jag har inte känt mig på topp helt enkelt. I måndags kom jag hem och var jätteledsen och var det hela kvällen. Sen i veckan har jag inte varit ledsen men jag har känt mig nere. Jag brukar inte dela med mig om när jag mår dåligt på bloggen, men jag tycker att det är viktigt att skriva om den sidan också. Jag är oftast glad och positiv för det mesta, därför känns det så konstigt på något sätt när man känner sig lite nedstämd och då blir det extra jobbigt tycker jag.

I måndags var jag jätteledsen och nedstämd. En utav personalen här på Storås var så snäll och satt med mig under kvällen och pratade med mig när jag var ledsen. Det var så skönt att få gråta ut och prata med någon. Jag viste inte varför jag var ledsen, vilket var jobbigt. Men jag och personalen kom fram till att det kan vara en allmän grej, att det är många saker som är jobbiga och tillslut blir det för mycket så att det tillslut brister.
Det är mycket som händer i mitt liv nu men som jag inte riktigt har reflekterat över dagligen för tiden bara går och sen säger kroppen ifrån, som den gjorde i måndags.


Det är mycket som händer i skolan, mycket som ska göras och stressen dyker upp lite för ofta. Sen håller jag på att utreda min magkatarr och min mage som ni flesta vet, jag vet inte vad som är felet, vilket kanske blir en inre stress. Sen har jag nog varit lite spänd över botoxen som jag gjorde förra onsdagen. Jag skulle även på ett läkarbesök här i Angered i fredags som jag verkligen hade behövt gå på, men det blev inställt. Mamma skulle även sova över hos mig i torsdags för hon skulle följa med mig till läkarbesöket, det hade jag sett fram emot. Men nu blev det ju inte så.
Sen har jag gått ner i vikt utan att veta varför, jag känner mig tröttare än vanligt och jag har ingen ork vissa dagar.
Ja, jag tror att det är mycket som spelar roll i mitt välmående just nu, det blir för mycket liksom.

Sen längtar jag så otroligt mycket till mina familjer, vänner, släkter och omgivning som jag inte kan träffa nu på grund av Corona. Jag kom på igår att det också kan vara en anledning till varför jag är ledsen.
Jag längtar efter deras kärlek, deras närhet och deras skratt, det ger mig så mycket energi och kärlek, jag älskar det så mycket. Men nu var det längesedan jag fick ha de runt omkring mig, vilket gör mig ledsen.
Varje kväll på Storås när jag går och lägger mig brukar jag tänka på hur tacksam jag är och hur mycket jag älskar mina familjer och omgivningar. Jag brukar tänka på alla fina och roliga minnen som jag har varit med om i mitt liv med alla jag känner. Jag blir så himla lycklig och varm i kroppen när jag tänker på hur bra jag har det och vilken fantastisk omgivning jag har som gör allt för mig.


De senaste dagarna när jag har känt mig nedstämd och ledsen har jag tänkt extra mycket på er och längtat så mycket. Jag hade till och med svårt att somna i torsdags kväll för jag ville inte sluta tänka på er och alla fantastiska minnen jag har fått uppleva. Sen vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om innan klockan ringde för att min hjärna satte igång verksamheten och började tänka på er igen. Det är jobbigt att inte kunna sova, men jag älskar verkligen att tänka på olika minnen igenom livet och saker som jag fått vara med om. Hellre det än att man blir väckt av sin hjärna och att man börjar tänka på något negativt som gör att man mår dåligt.

Men men, det är bara och tänka positivt och fortsätta framåt!

Det är så skönt att det är helg nu alltså. Jag har bestämt mig för att det inte blir något plugg i helgen. Jag ska bara vila upp mig, ladda på med ny energi och sova. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka!

Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

One Response to Känslosam vecka

  1. Mormor says:

    Vilken jobbig vecka du haft! Förstår att man ibland inte orkar när så mycket negativt finns omkring en på samma gång. Vi måste bara tro på att allt vänder till det bättre och det gör det! Ha tilltro och var rädd om dig min älskade Alice!🙏😘❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *