Kanelbullar, besök & vänskap

I helgen har jag varit kvar på Storås, åh det har varit så skönt. Som ni vet så har jag mått lite dåligt i veckan och känt mig ledsen och trött. Visst, jag tycker att det är väldigt skönt att komma hem när jag känner mig ledsen, men nu kände jag att jag behövde lugn och ro och bara få göra det jag vill och känner för. Det får jag på Storås, vilket jag har behövt i helgen!
Det var dessutom bara jag och Wilma på hela storås denna helgen, så vi fick ha personalen för oss själva! :) I fredags kväll hängde jag och Wilma nere på mitt rum fram till midnatt, vi lyssnade och spelade jättehög musik, det var jättehärligt!

I lördags sov jag till ungefär halv elva, vilket jag är ovan vid att göra. Men jag kände verkligen att jag behövde sova ut efter allt. Efter en härlig frukost gick jag, Wilma och personalen till Ica för jag behövde fixa några saker. Sånt där som man behöver handla nu när man är vuxen såsom deo, våtservetter, sköljmedel och hämta ut mediciner. Lite fix helt enkelt! :)

När vi kom hem igen blev jag helt slut och det var jag hela kvällen. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Det kändes inte som en normal trötthet, jag var helt färdig av att inte göra något. Vid fyra åt vi middag eftersom att vi inte hade ätit någon lunch. Jag hade beställt enchiladas med köttfärs till middag, det var svin gott ska jag tala om för er, massor utav ost och tomatsås, det var som en gratäng.

Efter maten bakade jag, Wilma och en utav kvällspersonalen kanelbullar, eftersom att det var kanelbullens dag igår. Vi höll på att baka i två timmar, det tar tid att baka kanelbullar alltså, det var roligt!
Men oj vad goda de blev trots att vi inte hade något pärlsocker att strö över.
Sen gick vi över till andra huset och tittade på en romantisk tjejfilm, det var mysigt. Det var en härlig lördag!

Igår fick jag besök av mamma, Marko och Elliot, de kom på en eftermiddagsfika och jag bjöd på kanelbullarna. De tyckte också att de var jättegoda. Det var supermysigt att de kom, tyvärr var det dåligt väder så vi kunde inte gå ut och spela boll. Men vi var inne i mitt rum/lägenhet och chillade. Efter fikat ville Elliot leka charader, så då gjorde vi det en stund i mitt rum, haha, så sött. Sen blev det rullstolskörning för Elliot i lägenheten, det var också väldigt kul! :)
Ja, det var high life här kan jag säga, men jag kände verkligen att jag behövde deras besök. Det var härligt att få krama de igen och skratta lite.

Men det känns alltid lika tomt när de har åkt.
Lite senare pratade jag med pappa, det var härligt. <3

Ja, jag har verkligen haft en supermysig helg, det behövde jag.
Inget plugg har det blivit i helgen heller, vilket har varit så skönt.

<3
Vi hade inget pärlsocker så det fick bli utan, men goda blev de ändå!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *