Ett skönt Påsklov

Idag är sista riktiga dagen på lovet, det känns lite sorgligt. Det har gått för fort, iallafall de dagarna som jag har varit själv hemma. 

I måndags var ju vi alla lediga. Då var jag fortfarande kvar i Göteborg med pappa och familjen. Vi gjorde inte så mycket, vi gick mest bara och kikade i Göteborg och åt en jättegod lunch på John Scott. 

På tisdagen vaknade jag hemma hos mamma och tog en lugn dag hemma. Jag läste i två timmar i min engelska bok som jag ska bli klar med efter lovet. 

Sen hämtade jag Elliot på fritids på eftermiddagen. Jag har aldrig hämtat honom själv innan så det var roligt. Jag får tyvärr inte gå in på fritids nu pågrund av Corona så istället ringer jag bara fritids så skickar de ut Elliot till mig! Sen gick vi hem, jag körde Elof och han gick bredvid. 

I onsdag hängde jag med Kevin. Han kom upp med sin bil och hämtade mig redan klockan halv nio på morgonen för han skulle lämna in sin bil inför service klockan nio. Så det gjorde vi. Efter nån timme åkte vi in till stan och åt en jättegod lunch på café Tant Grön. Det var typ folktomt så det var bra. Det blev fläskfilégryta med ris och svamp, jättegott. 

Efter lunchen stack vi in huvudet på City Gross, tog med oss fika och satte oss i Kevins mysiga orangeri och fikade. Det var underbart att bara kunna sitta där i soffan och snacka utan att behöva passa någon tid. 

På eftermiddagen/kvällen åkte jag till pappa och tog en middagskvöll med de. Vi åt grillad kyckling med rotfrukter och potatis i ugn, det var supergott. Det var årspremiär för mig att grilla. Har ni grillat i år ännu?

Sen tog vi en kopp te i soffan när killarna hade somnat. 

Det var en jättemysig och rolig kväll med pappa, Jenny och killarna! 

Igår gick jag inte upp förrän vid elva, det var superskönt med sovmorgon. 

Dagen igår bestod mest av läsande i min bok. Dagen gick ganska fort när man gick upp så sent! :-) Sen på eftermiddagen hämtade jag Elliot på fritids igen också gick vi hem och spelade fotboll. 

Ja och idag blir det väl samma vända som igår, mitt mål är att jag ska läsa ut min bok, vi får väl se hur det går. Men idag ska jag inte hämta Elliot. 

Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *