Wilma, 19 år

Nu har skolan och Storåslivet kört igång, det känns faktiskt rätt roligt att komma igång igen.
I måndags fyllde min fina vän Wilma år. Vi gick ju i skolan hela dagen så det blev inte så mycket firande där. Men sen på kvällen efter maten på Storås kom hon till mig också hade vi lite kalas. Jag gav henne min present som hon blev jätteglad för, så det var roligt.
Jag gav henne en mugg som jag har designat själv på nätet. Väldigt fräckt att man kan göra det tycker jag! På framsidan är det en bild på oss två också står det ”Jag är CP, vem är du?”, som är vår mening och en grej som vi kör med! :) Sen under står det ”Till min fantastiska vän Wilma Frost”. Sen på baksidan är det ett hjärta och i det står det ”Best Friends Forever” och den sista meningen som jag är riktigt nöjd med själv och som Wilma skrattade så mycket över: ”Hoppas att innehållet smakar! :)” Ja det var roligt. En väldigt personlig present helt klart.

I söndags bakade jag kladdkaka som jag bjöd Wilma på, också hade vi glass till. Det var gott, jag tror även att hon gillade den, så det var ju bra. Till det drack vi typ som prosecco Briska, det var såklart ingen alkohol i. Men den smakade precis som prosecco utan alkohol i.

Det blev många härliga skratt under den fikan kan jag säga! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *