15års kalas

Nu är jag 15 wohoo, det känns jättebra! I lördag hade vi kalas här hos mamma, det blev fint väder, det blir det alltid när jag ska ha kalas. Vi grillade 5 och kyckling bland annan och så hade mamma gjort en jättegod potatissallad till. Det var så skönt att vi kunde sitta ute och äta. Sen öppnade jag mina presenter, jag blev jätteglad för allihop, det var verkligen sånt jag hade önskat mig. Jag fick roliga böcker bland annat. Efter presenterna tog vi kaffe och tårta, den tårtan var så god. När vi  hade tagit det lite lugnt efter tårtan åkte Peppe och gänget hem, sen var det bara Sisko, Göran, mormor och morfar kvar. Jag och mormor fick lite egentid i kvällssolen där ute, det var mysigt. Lite senare på kvällen kom Mari och Martin till oss, så vi fick lite egentid med de. Vi satt på balkongen i värmen och myste tills klockan halv tio. Sen åkte de hem och jag gick och la mig.

Tack för ett mysigt kalas och alla fina presenter, kläderna jag fick ligger under Fashion

Det här var alla presenter jag fick, jag fick också ett likadant datorfodral som jag hade innan för det hade gott sönder, och jag tyckte det var så bra. Plus att jag fick massor av presentkort som jag hade önskat mig.

Av mamma och Marko fick jag en stor tavla som jag kan sätta upp viktiga lappar på och skriva på, som jag hade önskat mig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *