Min 15-års dag

På min födelsedag i söndags väckte mamma, Marko och Elliot mig på sängen med fin sång, ett ljus, lite äppelljus och massor utav paket. Jag fick en jättestor whiteboard tavla och en klocka som jag hade önskat mig, (de kan ni se i mitt andra inlägg). Jag fick även häftmassa av Elliot, som han hade valt själv i butiken, det tyckte han att jag skulle ha, det var bra för det behövde jag med :). Jag fick även ett bra regnskydd till Rulle och Elon av Elliot. Sen fick jag två böcker, alltså en serie som ska bli jättekul att läsa. Jag fick även en ansiktsbehandling och en mjukare madrass till min säng som kommer senare i sommar. Efter alla fina presenter åt vi frukost och tog det lugnt. Jag skulle nämligen fira min födelsedag med pappa, Jenny, kidsen och farmor i år på Liseberg. Men farmor hade tyvärr blivit sjuk, jag blev jätteledsen! Men pappa hade fixat någon annan som fick bli en överraskning, det var spännande. Jag fick inte veta vem det var förrän vi kom fram till Liseberg. Överraskningen var Thomas och Ida, jag blev superglad. Ida fick bli min ledsagare. Först åt vi god lunch inne på Liseberg, jag tog en jättegod fisk. Pappa sa att vi skulle fira mig på Liseberg till personalen så innan vi skulle gå så kom all personalen ut med ett sprakande ljus och sjöng för mig, jag blev så glad. Pappa hade ens inte sagt till de att göra det. Personalen var jätteproffsiga och så gulliga där.

När magen var mätt tog jag och Ida oss till vår första attraktion, stora Lisebergsbanan och gick förre i kön, vi åkte den två gånger på raken, när man har ledsagare får man sitta kvar i vagnen och åka en gång till om man vill. Lisebergsbanan är min favorit, Idas med, den är så härligt. Jag tror att vi åkte den sex gånger under dagen :). Ja,  vi åkte en hel del kan man säga. Jag och Thomas åkte slänggungan tillsammans, den är så härlig. Förra året åkte jag och mamma Balder för första gången, och jag sa ”aldrig i livet mer”, för jag tyckte den var läskigt. Men jag ville ändå testa igen, för så var det med stora Lisebergbanan första gången också, och nu älskar jag den. Samma sak var det faktiskt med Balder också, nu tycker jag den är jättehärlig. Sen gick vi till kaninlandet där Lancen åkte lite, också tog vi en go glasspaus. Sen åkte jag, Jenny och Thomas kaffekopparna. Jag och Ida åkte lilla Lisebergsbanan eller vad den heter, men den var lite för mesig när vi hade åkt den stora Lisebergsbanan och Balder. :) Efter det gick vi upp till berget och kikade där, Lancelot åkte rutchkana och lekte lite på den ”nya” lekplatsen. Vi gick in till spelhuset och tog middag på Max. Tiden gick jääättefort. Därefter avslutade vi kvällen med Lisebergslhjulet allihopa, det var mysigt. Det var en väldigt fin utsikt.

Jag öppnade presenterna jag fick på restaurangen. Av Thomas och Ida fick jag ett presentkort och av pappa och Jenny fick jag ett coolt skal som man har till mobilen så att man kan sätta den på speglar som jag hade önskat mig, supercoolt. Tack för de presenterna!

Tack så mycket för en fantastiskt födelsedag på Liseberg, alla ni gjorde min födelsedag helt fantastisk! <3 Tack extra mycket Ida och Thomas för att ni ville förgylla min dag ännu mer! <3 Det var perfekt väder också, lite sol och moln, inte för varmt och inte för kalt! :)

Tack så mycket för en fantastiskt födelsedag på Liseberg, alla ni gjorde min dag! <3 Tack extra mycket Ida och Thomas för att ni ville förgylla min dag ännu mer! <3

Alla sjöng för mig! :)

Jag & Ida är i åkfarten! :D <3

Kram! <3

Slänggungan

 

I Lisebergshjulet :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *