Klippt mig själv i stan

I måndags vaknade jag som 15 åring hemma hos mamma. Jag fixade lite hemma innan Jenny kom och hämtade mig, för Mari och Tomas skulle komma och fira mig lite. Jag åt lunch med Jenny och brorsorna och chillade lite. Sen när Mari och Tomas kom fikade vi. Jag fick ett Lindex kort och akrylfärger, ett paket med penslar och ett jättefint block, så nu blir det tavlor här :). Jag blev jätteglad. I måndags skulle jag åka in till stan själv och klippa mig för första gången i mitt liv och sen skulle jag ta bussen hem själv, spännande. Eftersom att Mari och Tomas ändå skulle in till stan så var de snälla och skjutsade in mig. Men de stannade på resecentrum ändå för jag ville prova att hitta till min klippsalong själv, och det gjorde jag. Det var så stort för mig att klippa sig själv i stan. Jag och mamma har samma frisör, så det var mysigt att prata lite med henne, hon är så mysig. Det skönaste var när hon tvättade mitt hår tyckte jag, riktig ordentlig tvättning av en frisör. Jag klippte bara mig lite i topparna och klippte upp luggen lite, lite sommarfräsch. Sen gick jag i stan i en timma och köpte ett par jättesköna byxor på Gina, de är så luftiga och goa. Sen gick min buss ända upp till mig så det var bra, så då gick jag hem. Det var coolt att klippa mig i stan och sen ta bussen hem själv.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *